Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Dozvoljene mature i ekskurzije - produžen rad kafića i prodavnica, proslave do 500 ljudiPočinje isplata po 60 evra za nezaposleneManastir Sveti Prohor Pčinjski slavi 950 godina postojanjaŠvercovali evre u donjem vešuDa li ćete nakon izmene Porodičnog zakona smeti da "vaspitno" ćušnete svoje dete?Ivanuša: Očekujem novi talas epidemije, a težina će zavisiti od nekoliko stvari(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Saslušan otac koji je brutalno pretukao sina u dvorištu doljevačke Osnovne škole


U Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu nema hospitalizovanih pacijenata sa potvrđenim koronavirusom, prvi put posle 15 meseci. I poslednji pacijenti prebačeni su u kovid bolnicu u Kruševcu. Sve klinike vraćaju se redovnom režimu rada.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu rasvetlili su tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz Šapca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić kaže za RTS da se nada da će na današnjoj sednici Kriznog štaba dobiti preporuku i odobrenje za održavanje maturskih proslava, kao i da će to obradovati i roditelje i decu koja se već spremaju za maturske večeri.
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović boravio je protklog vikenda u Nišu i nizom "spontanih" aktivnosti sa svojim saradnicima pokušao da približi građanima Niša svoji "politiku".
Šta treba da znate pre nego što pređete granicu, posebno ako idete u Grčku, šta su korisnici dobili time što je Vip mobajl postao A1, kada u Srbiju stiže 5G, da li je proizvodnja televizijskih i video sadržaja sledeći korak mobilnih operatera i šta je potrebno da dobijete posao u sektoru koji je rastao i tokom pandemije, u video-razgovoru za RTS objašnjava generalni…
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 13. jun 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Odlazak na letovanje savršen je način da se pruži odmor nakon obimnih poslovnih obaveza. Odabir Egipat Hurgada letovanje kao ciljnu destinaciju, danas predstavlja gotovo nenadmašan izbor koji spaja lepo i korisno – neverovatne mogućnosti za relaksaciju i uživanje, uz obilazak znamenitosti i upoznavanje peščanih i pustinjskih krajeva sveta.
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu, danas je imao svoju promociju na 34. Beogradskom maratonu.
Povodom obeležavanja Svetopličkog vidovdanskog sabora u Kondželju 28. juna, Toplički upravni okrug raspisao je literarni konkurs za starije osnovce sa teritorije Prokuplja, Kuršumlije, Blaca i Žitorađe na 5 zadatih tema „Toplica moj zavičaj“, „Volim Toplicu, tu ostajem“, „Stazama kojim su hodali hrabri“, „Junaci gvozdenog puka“ i „Osam vekova svetosavlja“.
Prema poslednjem preseku, u poslednja 24 sata u Srbiji je za 24 sata od kovida 19 preminulo 6 osoba.
U Jagodini tokom vikenda je održan Internacionalni "Dens festival". Preko 1.500 plesača je učestvovalo na ovom festivalu, a Plesni klub Bum 018 iz Niša je ostavrio veoma zapažen uspeh.
U četvrtak 10.6.2021.g. u kovid ambulantama Doma zdravlja Niš javilo ce 176 pacijenata.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Polaganje vožnje u današnje vreme zahteva dosta odricanja. Naime, uvođenjem novog Zakona o saobraćaju u 2017. godini, režim obuke i polaganja se znatno promenio. Sada obuka traje duže, pa kandidati moraju da izdvoje dovoljno slobodnog vremena. Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima