Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava | Južna Srbija Info

...

Preševo: Uhapšen 19-godišnjak iz Sombora zbog krijumčarenja migranataRazgovori o Divljani i migrantimaKostur muškarca pronađen pored pruge u Mezgraji kod NišaObavezno posetite Niš ako putijete Blakanom, poručuje američki magazin "Forbs"Doljevac: Neovlašćeno "tamničenje" slovenačkog dilera, iznuda, droga, prodaja..Sajam knjiga u Nišu posetilo oko 15 hiljada ljubitelja pisane rečiKoncert violončeliste Nemanje Stankovića u Nišu


Obnovljen je prilazni drveni most na Gabrovačkoj reci do Ćele–kule, popravljenr staze i uređena okolina.
Policija je u selu Bukarevac u okolini Preševa uhapsila 19-godišnjaka iz Sombora u čijem je kombiju pronašla 21 iregularnog migranta iz Sirije, kao i jednog iz Iraka.
Sa komesarkom za izbeglice i migracije Natašom Stanisavljević vodili smo sadržajan razgovor o trenutnoj migracionoj situaciji na jugu Srbije i daljem zbrinjavanju izbegličkih porodica, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.
Kancelarija narodnog poslanika, predsednika GrO Dveri Niš i potpredsednika Srpskog pokreta Dveri prof. dr Tamare Milenković Kerković, u strogom centru Niša u ul. Svetozara Markovića br.24 po drugi put, od kada je u avgustu mesecu otvorena, napadnuta je od strane nepoznatih lica, piše u saopštenju DVERI NIŠ dostavljenom medijima.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca
Američki magazin "Forbs" preporučuje svojm čitaocima da putujući Balkanom ne propuste da posete i manje pozate turističke destinacije i gradove. Jedna od njihovih preporuka za TOP 5 destinacija je grad Niš!
Po mnogima, slavna generacija Fakulteta sporta i vizičkog vaspitanja u Nišu 1978.-1979. okupila se prošlog vikenda ponovo, nakon četiri decenije. U amfitetaru fakulteta mogli su se videti još uvek aktivni, profesori i nastavnici fizičke kulture iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Niša, gradova juga Srbije i šire.
Violončelista Nemanja Stanković, održaće koncert u utorak, 6. decembar 2022. godine, u Niškom kulturnonom centru, sa početkom u 20 sati.
TRIBINA na temu „ ŽENSKA NEPLODNOST I NAJMISTERIOZNIJI UZROK NEPLODNOSTI – ENDOMETRIOZA“ koja se organizuje uz podršku Kancelarije za mlade Gradske opštine Palilula, održaće se u utorak, 22.11.2022. u sali Niškog kulturnog centra, od 18:00 sati.
Tema kriptovaluta je danas izuzetno aktuelna - iako je i dalje malo oblasti svakodnevnog života gde su kriptovalute prihvaćene za upotrebu, mnogo toga se sada u svetu može njima kupiti, a one postaju sve popularnije i u online kazinima.
Nagrada "11. JANUAR" je najviše priznanje Grada Niša koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja afirmišu Grad u privrednim, društvenim i drugim oblastima.
Povodom navoda u javnosti o boravku gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski u Briselu i sedištu Kurske oblati u Rusiji u „isto vreme“, a u cilju istinitog informisanja javnosti, redakcija Južne Srbije Info je kontaktira gradonačelnicu da pojasni informacije koje su prethodnih dana plasirali pojedini opozicioni mediji.
Južna Srbija je još jedan, prelepi, deo naše zemlje koji poseduje banje, jezera, istoriju, kulturu, arheološka nalazišta, tradiciju, ljubav prema hrani i čuveni južnjački temperament koji voli pesmu, igru i štednju.Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima