Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sport


12345>>>Ukupno: 1893  |  Prikazano: 1 - 10

Tomislav Okičić novi dekan Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Nišu

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 13.04.2024.
Tomislav Okičić novi dekan niškog DIF-a

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu, univerzitetskoj ustanovi od izuzetnog značaja za oblast sporta i rekreacije, u petak je objavljeno da je profesor dr Tomislav Okičić izabran za novog dekana. Ova odgovorna dužnost profesor Okičić će obavljati u periodu od 1. oktobra 2024. godine do 30. septembra 2027. godine.

opširnije

Komentara: 0

Triling boraca za tron Premijer lige

Promo 11.04.2024.
Triling boraca za tron

U trci za šampionski pehar u sezoni 2023/24, Premijer liga pruža neizmerno uzbuđenje. Tri ekipe stoje podjednako, željne da se popnu na vrh i podignu trofej u najelitnijem fudbalskom takmičenju na planeti.

opširnije

Komentara: 0

Pobednik BN01 osvajio Kup Srbije u košarci u kolicima, Niš imao svog predstavnika

Južna Srbija Info - redakcija 09.04.2024.
Održan Kup Srbije košarke u kolicima

Proteklog vikenda, niška hala "Čair" bila je poprište uzbudljivog košarkaškog takmičenja, Kupa Srbije u košarci u kolicima. Ovaj događaj, koji je okupio timove iz različitih gradova, bio je prilika za prikazivanje sportskog umeća i borbe za prestižnu titulu.

opširnije

Komentara: 0

Tri uzastopne pobede Radničkog u Superligi

Redakcija - Južna Srbija Info 07.04.2024.
Radnički savladao Voždovac na svom terenu

Radnički Niš je ostvario tri pobede zaredom u Superligi, što je podvig koji nije postigao tri i po godine. Nakon preokreta, niški tim je savladao beogradski FK Voždovac rezultatom 2:1 (1:1) u pretposlednjem kolu osnovnog dela Superlige.

opširnije

Komentara: 0

Radnički dočekuje Voždovac u nedelju na Čairu

Južna Srbija Info - redakcija 06.04.2024.
Radnički dočekuje Voždovac

Uzbudljivi fudbalski obračun očekuje nas na stadionu Čair u nedelju, kada će se susresti Radnički Niš i FK Voždovac u okviru 29. kola Super lige Srbije. Utakmica, zakazana za 16:30 časova, obećava napetu borbu između dva istaknuta protivnika.

opširnije

Komentara: 0

Niš širi sportsku infrastrukturu: Skejt park, staza za rolere i terene za odbojku na pesku u parku "Čair"

Južna Srbija Info 02.04.2024.
Niš širi sportsku infrastrukturu

Grad Niš nastavlja da prati potrebe i zahteve mladih, kao i evropske i svetske trendove, ulaganjem u sportsku infrastrukturu. U najstarijem niškom parku "Čair" priprema se prostor za izgradnju skejt parka, staze za rolere i terena za odbojku na pesku, kao i rekonstrukciju zaboravljenog mini fudbalskog terena.

opširnije

Komentara: 0

Radnički ubedljivom pobedom protiv "Mladosti" osvojio važne bodove

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 31.03.2024.
Radnički dominirao na svom terenu

U 27. kolu Super lige Srbije, ekipa Radničkog iz Niša dominirala je u subotu nad svojim rivalom, lučanskom Mladosti, osvojivši važne bodove u borbi za opstanak. U ubedljivoj pobedi od 3:0, Radnički je pokazao snagu i upornost na terenu, prikazujući dobru partiju pred svojim navijačima.

opširnije

Komentara: 0

KBS Naisus vicešampion Srbije 2024

Južna Srbija Info 28.03.2024.
KBS Naisus vicešampion

Klub borilačkih sportova „Naisus“ je ponovo na tronu, zauzevši 2.mesto u ekipnom plasmanu na Prvenstvu Srbije. Na ovom državnom šampionatu osvojeno je 12 medalja – 8 zlatnih i 4 srebrne.

opširnije

Komentara: 0

Novi mini fudbalski stadion na Paliluli - Piksi izvodi početni šut

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 27.03.2024.
Stadion za neke nove fudbalske zvezde

U nedelju, 31. marta, Niš će dobiti svoj prvi mini fudbalski teren, čije je otvaranje podržano od strane legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića, poznatijeg kao Piksi. Teren će biti otvoren pored Osnovne škole "Kralj Petar II", na mestu gde je Piksi započeo svoje prve fudbalske korake.

opširnije

Komentara: 0

Organizatori: Niš zaradio od Kupa "Radivoj Korać" - kritičari kažu da su najveći broj ulaznica kupila niška javna preduzeća

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 22.03.2024.
Niš

Uspešno održavanje ovogodišnjeg Kupa "Radivoj Korać" pokazalo se prema rečima nadležnih i finansijski isplativo za grad Niš. "Niš" je ove godine od prodaje ulaznica zaradio sumu od 19 miliona dinara, što je gotovo dvostruko više od prethodne godine, izneli su na konfernciji za novinare gradonačelnica Sotirovski i potpredsednik KSS Srbije Dušan Projoviić.

opširnije

Komentara: 0

12345>>>Ukupno: 1893  |  Prikazano: 1 - 10


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima