Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Politika


<<<678910>>>Ukupno: 2250  |  Prikazano: 71 - 80

Vučić: Izbori mogu da budu već 17. decembra

RTS, Južna Srbija Info 28.09.2023.
Izbori mogu da budu već 17. decembra

Spremni smo za izbore već od 17. decembra, mogu da budu tada, biće parlamentarni, pokrajinski, beogradski, poručio je Vučić, pručio je gostojući na RTS-u.

opširnije

Komentara: 0

Stanovnici Delijskog visa u Nišu protestovali zbog neasfaltiranih ulica, najavljuju i blokadu pruge na Trošarini

Južna Srbija Info 19.09.2023.
Protest i blokada

Stanovnici Delijskog visa u Nišu blokirali su na sat vremena saobraćaj na raskrsnici ulica Marina Držića i Svrljiškog partizanskog odreda. Traže asfaltiranje ulica, rešavanje problema sa kanalizacijom, osvetljenje i celokupno uređenje naselja. Ako im nadležni ne odgovore u narednih 15 dana, poručuju da će blokirati pružni prelaz.

opširnije

Komentara: 0

Ambasador Australije Danijel Emeri prvi put zvanično posetio Niš

Južna Srbija Info 08.09.2023.
Ambasador Australije posetio Niš

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski susrela se u Gradskoj kući sa Njegovom ekselencijom ambasadorom Australije u Srbiji Danijelom Emerijem, koji je prvi put u zvaničnoj poseti Nišu, sa kojim je razgovarala o unapređenja saradnje Niša sa Ambasadom Australije i sa gradovima u Australiji. Oblasti sa najviše potencijala u daljem unapređenju saradnje dve strane bile su tema susreta.

opširnije

Komentara: 0

Kerković: Ko je "pojeo" besplatne udžbenike za niške đake, ima li Direkcija za javni prevoz veze sa tim?

Južna Srbija Info 31.08.2023.
Ko je

Sutra 1. septembra đaci se vrađaju u škole a niška vlast nije učinila ništa da pomogne roditeljima u ogromnim troškovima za opremanje dece za polazak u školu, pa ni da im obezbedi besplatne udžbenike koje već imaju deca u Beogradu, ali i drugim gradovima u Srbiji, pa čak i u siromašnoj Surdulici, piše u delu saopštenja narodnog poslanika DVEI iz Niša Tamare Milenković Kerković.

opširnije

Komentara: 0

Predsednik Vučić sa Džajićem i Piksijem „isprobao“ novi stadion u Leskovcu

Tanjug, TV Pink 25.08.2023.
Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je novoizgrađeni stadion „Dubočica“ u Leskovcu i istakao da su građani Leskovca i narod na jugu Srbije zaslužili takav stadion jer vatreno navijaju za Srbiju.

opširnije

Komentara: 0

Ambasador Irana posetio Niš, pored dobre saradnje sa "Beogradom" cilj su konstrkuktivni odnosi sa što više gradova u Srbiji

Južna Srbija Info 14.08.2023.
Ambasador Irana posetio Niš

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sastala se krajem prošle nedelje u Gradskoj kući sa ambasadorom Irana u Republici Srbiji Rašidom Hasanpurijem.

opširnije

Komentara: 0

Ambasador Velike Britanije Edvard Ferguson prvi put posetio Niš

Južna Srbija Info 13.08.2023.
Ambasador Velike Britanije posetio Niš

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sastala se u petak sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Njegovom ekselencijom Edvardom Fergusonom koji je prvi put u poseti Nišu. Razgovarali su o novim mogućnostima za saradnju u oblasti trgovine, tehnologije, kulture i obrazovanja.

opširnije

Komentara: 0

Dveri: Nišu neophodan Centar za palijativnu negu

Južna Srbija Info 11.08.2023.
Neophodan Centar za palijativnu negu

Pored rekonstrukcije niškog Porodilišta koje je pred narodnim poslanicima obećala ministar zdravlja prof. dr Dana Grujičić, tražim da se u funkciju stavi i dugo zatvorena i ruinirana Bolnica za plućne bolesti u Knez Selu, u blizini Niša, kazala je između ostalog narodni poslanik "Dveri" iz Niša Tamara Milenković Kerković.

opširnije

Komentara: 0

Aleksić napustio Narodnu stranku i formirao Narodni pokret Srbije

RTS, Južna Srbija Info 07.08.2023.
Aleksić napustio Naodnu stranku

Delegati 106 od 126 odbora Narodne stranke iz cele Srbije na sastanku na Oplencu kod Topole dali su podršku Miroslavu Aleksiću i odlučili da od danas istupe iz te stranke, izveštava RTS.

opširnije

Komentara: 0

Zašto su niški mediji pozvani na Oplenac u nedelju, da li se Aleksić i Jeremić razilaze?

Z. Stojnić, Južna Srbija Info 05.08.2023.
Aleksić osniva pokret?

Na adrese niških medija stigao je poziv Narodnog pokreta Srbije (bivši naziv Naroden stranke), sa potpisom pres službe Miroslava Aleksića, za KZN i medijsko praćenje "skupa podrške Miroslavu Aleksiću" koji će se održati u nedelju 6. avgusta na Oplencu u hotelu "Topola".

opširnije

Komentara: 0

<<<678910>>>Ukupno: 2250  |  Prikazano: 71 - 80


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima