Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јефтиније грејање за Нишлије

rssBookmark and Share

Ниш 11.10.2017 Јужна Србија Инфо

Надзорни одбор ЈКП "Градска топлана" у Нишу јпредложио је смањење фиксног дела цене даљинског грејања са 28.26 дин/м2 на 27,08 динара/м2, као и цене варијабилног дела са 5.4 /kwh на 5.04 динара, пише у сопштењу из тог предузећа.

Јефтиније грејање за Нишлије

Саопштење ЈКП "Градска толана"...

Успех пословања предузећа, које остварује јавни интерес, зависи превасходно од доброг разумевања и сарадње са оним чиниоцима који и поверавају јавни интерес предузећу, са нашим Градом. На овом заједничком послу је тачка сусретања тима посвећених луди, који покушава да реализује визију успешне Градске топлане.

До појефтињења цене централног грејања дошло је, најпре, захваљујући неуморном раду теренских радника, који су непрестано улагали труд да унапреде рад система, смање губитке и повећају квалитет услуге. Радници Топлане су даноноћно, посебно током ове календарске године, радили на реконструкцији застарелих топловода, што ће неизоставно довести до вишеструког умањења губитака на мрежи.

Такође, Топлана дугује изузетну захвалност већини корисника услуге централног грејања, који редовно измирују своје месечне рачуне и на тај начин доприносе одрживости пословања.

Руководство Топлане извршило је свеобухватну контролу трошкова, смањило непотребне издатке, што је довело до могућности да се одреди нижа цена услуге.

Надзорни одбор добио је и подршку представника грађана, који је присуствовао на седници, уз напомену да је нишка Топлана настојала да коректно протумачи Уредбу о утврђивању методологије за одређивање цене снабдевања крајњих купаца топлотном енергијом, донету од стране Владе Републике Србије, да је обрачун цене одрађен максимално коректно, да је утврђена цена доста реална и да је чињеница да Топлана иде узлазном линијом похваљујући рад Надзорног одбора и менеџмента који држе ниво и интерес Топлане и грађана којима испоручује топлотну енергију.

 

Коментара: 0


#   Ниш   Градска топлана ЈКП   даљинско грејање  појефтињење
@
[ Додај коментар ]