Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Честитка Дарка Булатовића, градоначелника Ниша Рукометном клубу „Железничар“Ивица Тончев у НионуДружење са сложним комшијама на тераси лепо уређене зграде у НишуВулин: Први пут после 50 година покренута велика реконструкција Војне болнице у НишуЗлатна и сребрна медаља за пиротски качкаваљ Млекарске школеСледи братимљене и конкретна сарадња, након успешне посете делегације Нишавског округа регији ВолвиОтворен још један вртић у Нишу


Јутро магловито са слабом кишом, минимална температура од 12 до 14°Ц, максимална дневна од 26 до 29°Ц. У Нишу до 27 степени.
Цариници су 25. маја 2018. године, током дубинске контроле на аутопуту Београд – Ниш, у камиону са приколицом за превоз курирских пошиљки открили товар у коме се налазила велика количина гардеробе и парфема сумњивог порекла, као и разни непријављени уређаји, попут косилица за траву и бушилице.
У петак 25. маја је обележен Светски дан комшија у стамбеној заједници на Булевару Немањића 72 у Нишу. Станари ове зграде су подсетили на праве комшијске вредности, као што су гостопримство, толеранција и хуманост.
Демократска странка у Нишу обележила је страначку славу Ђурдјевдан, а председник Градског одбора ДС, Миодраг Станковић оценио је на прослави, да од 1990 године и обнављања рада ДС-а не постоји ништа добро што је учињено у Србији, а да то нису водиле демократе.
Највећи број јавних и јавно-комуналних предузећа на подручју Ниша пословало је позитивно током првог тромесечја ове године.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 27. мај 2018. године.
Нишка јавност је навикла да у протекле четири године, посебно у прошле године из Туристичке организације Ниш, стижу само лепе вести кад се ради о туристичком промету, посетиоцима, о броју ноћења, боравку туриста генерално.
Након победе рукометаша нишког Железничара над екипом Војводине из Новог Сада у претпоследњем 29.колу првенства Србије, градоначелник Ниша Дарко Булатовић упутио је честитку следеће садржине:
Нишка црквена певачка дружина ''Бранко'' је по други пут у свом дугом трајању од више од 130 година, у недељу 20. маја посетила Софију и Митрополију софијску и одржала посећен концерт у најужем центру овог града, у храму Свете Недеље.
Посета Делегације ЕУ у Републици Србији Врању завршена је обиласком Здравственог центра, где су званично уручене донације Заводу за јавно здравље и Дому здравља.
У Тврђави ће од 29.05.до 31.05, као увертира за обележавање славе Града Ниша Свети Цар Константин и царица Јелена, бити одржан први евергрин фестивал. Прог дана фестивала, са почетком у 13.00 часова у Павиљону, биће одржана трибина на тему „Стварање младих аутора“ коју ће водити директор ПГП-а Владимир Граић.
Јавно комунално предузеће „Комуналац“ уредило је капелу на Светоилијском гробљу. Замењена је столарија, плочице и сви унутрашњи елементи у капели.
По оцени академика Дејана Поповића, могућност за запошљавањем преко 20.000 људи у ИТ сектору је фама
Женама у Нишу некада је био циљ да се остваре у улози мајке, или добре сестре, тетке, иако нису имале право гласа, "држале" су породицу на окупу и бринуле о деци и својим ближњима.