Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Пробна вожња градског аутобуса на електрични погонСташини мали наследници "пењачи" донели медаље из СкопљаАлбанија – шанса за извоз прехрамбених производаЗванична ранг-листа кандидата за директоре јавних предузећа у НишуНа прелазу Прешево пронађен кокаин вредан 300.000 евра, возач побегао!?У Нишу се отвара први Дечији ургентни центар у СрбијиВрање издвојило средста за још шест парова за вантелесну оплодњу


Грађани Ниша, на линији број 3 од насеља Ратко Јовић до Брзог Брода, могли су у пробној промотивној вожњи да се увере у предности електричног аутобуса.
Банка доброчинства обијена други пут ове године. Марина Адамовић сумња да је пљачку извршио малолетник као и први пут, око 4 сата после поноћи.
Мала планинарска секција ОШ "Ратко Вукићевић" и "Сувопланинци", планинарили су у суботу 23.9.2017 на Јасеновим водама, Малом Јастрепцу.
Демократе су вечерас у Нишу пред више од 600 учесника наставиле серију разговора са грађанима широм Србије.
Најављен је скори договор о ауто-путу Ниш–Плочник, односно о делу трасе Ниш–Приштина. У првих шест месеци ове године у Албанију је из Србије извезено 35 одсто више робе него у истом периоду лане. Прошлогодишњи пословни форум у Нишу и оснивање српско-албанске прирведне коморе, појачало је привредну сарадњу две државе.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу. Судећи по релативно ниским ценама поврћа, још није крај припреме зимнице.
Туристичка организација Ниш у сарадњи са Народним музејом Ниш и удружењем "АзБуки" организује обележавање Светског дана туризма у среду, 27.9.2017. године. Из ТОН-а позивају све да посете пункт са промо материјалима у Обреновићевој улици (код Форума) од 12 часова, и да бесплатно обиђу културно-историјске споменике нашег града. 
На теренима Спортско пословног центра у Kуршумлији успешно су одржане прве Олимпијске сеоске игре, у организацији Неформалне групе “Омладински пук” и Туристичке организације општине Куршумлија.
Прокупачки Дом културе „Радивој Увалић Бата“ је за ову недељу припремио богат програм. Тако ће најпре, љубитељи игре, песме, али и народних ношњи 26. септембра у 19 часова и 30 минута уживати у програму под називом „Дан фолклора“, који је хуманитарног карактера, а приход од ове вечери намењен је Друштву за борбу против рака из Прокупља.
Први Дечији ургентни центар у Србији биће отворен у Нишу до краја године, најавио је директор нишког Клиничког центра Зоран Радовановић.
Музички фестивал "Нисомнија" одржаће се 29. септембра 2017. године у Рововима Тврђаве, са почетком у 21 сат.
Његово блаженство папа и патријарх александријски Теодор II, посетиће данас Ниш и Саборни храм.
Потпуно неуобичајено за данашње време, али ЈКП „Тржница“, предузеће које управаља нишким пијацама, од 2013. године послује без динара позајмице, тачније финансијски консолидовани губиташ без кредита.
Није баш кошарка најважнија ствар да би се њоме бавили. Није ни најважнија „споредна ствар“. Ваљда је то фудбал. Али, како се ових дана сви баве кошарком, то јест, протеклим европским првенством у кошарци, ред је да и ми пропратимо то такмичење.