Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Одата почаст страдалима од касетних бомби у НишуНа данашњи дан пре 22 године Ниш засут касетним бомбамаВакцинација и у нишким тржним центрима "Форум" и "Делта Планет"Ђурђевдан као слава и посебан дан чланова НЦПД "Бранко" - радост у Саборној црквиВучић: Вакцинисаним грађанима држава даје 3.000 динараУдружење "Радне акције Делијски вис" и сликар Сава Мишић муралом одали почаст Саши Савићу Шваби"Отворена врата" за вакцинацију у нишком Дому здравља без заказивања


Данас је у нишким тржним центрима ""Делта Планет" и "Форум", почела вакцинација против ковида19. Према информацијама, у првих пет сати 100 људи је примило вакцину.
Сакривене мигранте на Прешеву цариници су открили пар дана пред празнике, када је на улазној страни за детаљан преглед издвојен камион, који је натоварен робом из Грчке транзитирао кроз нашу земљу на путу ка ЕУ.
У току је Јавни позив за доделу средстава за финансирање Програма енергетске санације стамбених зграда, породичних кућа и станова који спроводе јединице локалне самоуправе, а потписивање уговора очекује се до 10. јуна, потврђено је Танјугу из Министарства рударства и енергетике.
Миодраг Станковић, опозициони одборник у Скупштини Града Ниша, поднео је прошле недеље иницијативу којом тражи да Скупштина Града Ниша да препоруку школама за избор бесплатних уџбеника.
Ирска нискобуџетна авио компанија копанија "Рајан ер", од 31. октобра поново уводи лет од Ниша до главног града Шведске. Цена карте већ од 40.99 евра.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 18. април 2021. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
Данас је екипа нишког Дома здравља вакцинисала запослене и њихове чланове породица у просторијама хотела "Тами" у Нишу (Tami – trade огранак хотела Tami Residence и Constantinus Palace). Више од 70 одсто запослених одазвало се на позив руководства хотела за имунизацију против вируса корона.
Нишки Факултет спорта и физичког васпитања реализује пројекат "Адаптивна физичка активност и спорт – млади за младе"
Његова Светост господин Порфирије је отворио Музеј црквених старина Епархије нишке у Светосавском дому
У Србији је, према последњим подацима, последња 24 сата, битку са ковидом изгубило још 20 пацијената.
Фонтана на Тргу краља Милана засијала је пуним сјајем пред најрадонији празник Васкрс.
По узору на Београд и Нови Сад, вакцинација, као и ревакцинација грађана биће омогућена и у тржним центрима "Форум" од 10 до 18 часова и "Делта Планет" у времену од 10 до 19 часова у Нишу.
Како данас схватамо и да ли разумемо медије, не само као информацију и вест. Колико су медији утицајни, одговрни и професионални, и да ли нове технологије, друштвене мреже и њихов образац, пружају добар пример младима.
Полагање вожње у данашње време захтева доста одрицања. Наиме, увођењем новог Закона о саобраћају у 2017. години, режим обуке и полагања се знатно променио. Сада обука траје дуже, па кандидати морају да издвоје довољно слободног времена. Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима