Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

Пронађено тело мушкараца у Морави крај ЛалилнцаДанас је Томиндан - ваљало би седети код кућеВладикин благослов за почетак нове школске године - Веронаука врло битна за развој младихТело нестале жене извучено из Нишаве у Пироту49 година нишког ДИФ-а - институција која је изнедрила врхунске спортисте и педагогеНове мере Кризног штаба - ношење маске напољу, ипак само препорукаПронађено угљенисано тело мушкарца у Нишу


Средња пољопривредно – ветеринарска школа „Стеван Синђелић“ у Врању добила jе потпуно нови простор за извођење наставе, организациjу конгреса и семинара и интерактивних радионица.
Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су Н. Ц. (1997) из из околине Дољевца, због постојања основа сумње да је извршио кривичнo делo разбојништво.
Како би помогли деци без родитељског старања, као и малишанима са здравственим проблемима, удружење Зоо планет у свом Зоо кутку у селу Каменица код Ниша ради на реконструкцији простора за хипо и пет терапију.
Амбасадор Републике Мађарске, данас је посетио Ниш. Изградња водоводне и канализационе мреже, изградња фабрике за пречишћавање отпадних вода, као и развој бањског туризма биле су теме састанка између Њ.Е. амбасадора Мађарске Атиле Пинтера и градоначелнице Ниша, Драгане Сотировски
Мисија Међународног монетарног фонда (ММФ), на челу с Јан Кесом Мартејном, саопштила је данас да „у 2021. годину повећања зарада у јавном сектору треба да буду ограничена“.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 18. октобар 2020. године. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
У организацији Туристичке организације Ниш, грађанима, посетиоцима и туристима, биће на располагању туристички промотивни програм – РАЗГЛЕДАЊЕ ГРАДА ОТВОРЕНИМ АУТОБУСОМ “СРБИЈА У СРЦУ У НИШУ”, до краја октобра, у терминима 12, 14 и 16 сати.
"Наш град има дугу традицију у овом спорту и гледаћемо као локална самоуправа да помажемо максимално, како би се нишки клубови вратили тамо где су некада били, изјавила је Драгана Сотировски, приликом обилска нишких боксера, заједно са председником Боксерског савеза Србије Ненадом Боровчанином.
У четвртак је организован пријем за глумце у Градској кући. Доделом награда, завршени су 55. "Филмски сусрети"
У Covid објектима Клиничког Центра Ниш, хоспитализовано је укупно 36 пацијената. Код 24 пацијената је потврђено присуство вируса Covid-19. Међу хоспитализованим пацијентима, нема деце заражене вирусом Covid -19.
И поред, "неспоразума" (више медијског), 17. септембара, почело је септембарско издање Нишвил џез фестивала 2020. Наредна четири дана, бесплатне програме ће моћи да прати ограничен број посетилаца, саопштено је данас у Градској кући уз присуство градоначелнице Сотировски и директора фестивала, Ивана Благојевића.
Таман кад смо се опростили од михољског лета, прогностичари су најавили повратак топлог времена. Јутра ће наредних дана бити хладна, понегде уз слаб мраз и маглу. Током дана сунчано. Понедљак ујутру температура ће се кретати од минус два до пет, а највиша дневна до 17, у Београду око 15 степени.
Како данас схватамо и да ли разумемо медије, не само као информацију и вест. Колико су медији утицајни, одговрни и професионални, и да ли нове технологије, друштвене мреже и њихов образац, пружају добар пример младима.
Како сазнајемо, Петар Бабовић лекар из Ниша. постављен је на место новог начелника Нишавског управног округа. Решење о постављењу потписла је председница Владе Ана Брнабић, 24. априла.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима