Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије

Вучић данас у Нишу отвара нови Клинички центарУ ланчаном судару код Куршумлије страдао млади инспектор ПУ Ниш, отац теже повређенНапредњаци предложили за директора ТОН-а кандидата за кога нису сигурни да ли испуњава условеВлада Србије дала сагласност за изградњу аква-парка код Нишке БањеМасовна туча ученика, родитеља и наставника у нишкој Гимназији "9. мај"Возило "интервентне"  улетело у продавницу, има повређених (ФОТО)Зорана Михајловић поводом хапшења Качара: Странка треба да се "побрине" за оне који не раде добро! (ВИДЕО)


У Нишу и Србији данас јутро веома свеже, током дана веома хладно и местимично облачно са сунчаним интервалима и могућом слабом кишом, до 4 степени.
Како су потврдили у ПУ Прокупље, синоћ око 19.20 код села Пепељевац, у судару два аутомобила који су се кретали из правца Куршумлије ка Прокупљу и "Ластиног" аутобуса из супротног смера, на лицу места је настрадао М.З. (28), док је друга особа Д.З. задобила тешке телесне повреде.
Међуопштинска организација слепих и слабовидих у Прокупљу од продаје пластичних чепова флаша купила је два бела штапа намењенa њиховим члановима.
У рекацији на саопштење Демократске странке у Нишу у коме поред критика на рачун градске власти, стоји да је могућа смена директора ТОН-а, чије недвосмислене резултате сви признају, из Градског одбора СНС-а осуђују предходну "демократску" власт и додају да ће се пројекти започети претходних неколико година наставити, све у циљу развоја Града.
На седници Скупштине усвојена је Одлука о буџету града Врања за 2018. годину, коју је образложио градски већник Иван Станковић.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу.
Коридор 10 се приводи крају и требало би да буде ускоро завршен, бар ако је веровати најавама представника власти.
Андрија освојио је друго место за нашу репрезентацију на такмичењу земаља централне Европе румунском у граду Трговиште, у дисциплини 100м краул са новим личним рекордом 52.21.
У уторак 12. децембра 2017. у Концертно-изложбеном простору, Књажевачка 2а, са почетком у 20 часова наступиће Бањалучки трио у саставу Yеон Ју Јеонг - виолина, Марија Пилиповић - флаута и Биљана Јашић – Радовановић - клавир.
Шта је хипертензија? Хипертензија или висок крвни притисак, односи се на притисак крви на зидове артерије. Временом, висок крвни притисак може изазвати обољења срца, бубрежне болести, мождани удар и друге проблеме.
Сама помисао на затвор, асоцира на ћелије, жицу високе зидине, али кроз историју затвори су били драстично другачији и суровији него што су данас.
Председник Србије Александар Вучић боравиће у недељу 17. децембра у Нишу, када би требало да присуствује почетку рада новог Клиниког центра у Нишу.
Једна од првих ствари које научите у НАСА гласи: не пратите вести у медијима. У НАСИ су телевизори искључени.
Данас је интернет многима од нас постао главним извором информација. Читање дневних вести, блогова, гледање видео садржаја, па чак и слушање радија се одвија управо путем интернета. Стално смо спојени на мрежу свих мрежа и тражимо инстант информацију.