Јужна Србија Инфо
Оглас је истекао или не постоји

Јужна Србија Инфо | Вести југа Србије, политика, туризам, спорт, забава

И у Нишу прекинута кафанска журка: 180 људи у једном ресторану противно актуелним мерамаНишлија Андрија Живковић фудбалер грчког ПАОК-а уплатио цео износ за лечење мале ЛанеФински амбасадор у Нишу - напредне технологије, дигитализација неке од области могуће сарадњеПикси од данас и званично селектор А репрезентацијеВрањанац ухапшен због сумње да је полио бензином и запалио таста - мушкарац збринут у ЗЦ Врање"Због пандемије" цене станова у Нишу скочиле за 30 одстоВрањанац каже да је грешком примио и "Фајзерову" и кинеску вакцину (ВИДЕО)


Започете радове на прочишћавању корита Кутинске реке у насељу „Никола Тесла“ обишли су градоначелница Ниша Драгана Сотировски и директор ЈВП „Србијаводе“ Горан Пузовић који су рекли да добром сарадњом града и републичког предузећа људима могу бити решени проблеми како не би у страху исчекивали обилније падавине и пролећне воде.
Цариници свакодневно спречавају мигранте да сакривени међу робом у камионским товарима илегално прелазе државну границу, а да су у томе више него успешни говори податак да је само током прошле године 1.148 особа спречено у оваквом науму.
Андрија Живковић рођени Нишлија, фудбалер и репрезентативац који тренутно игра за грчки ПАОК, уплатио је цео износ од 23 хиљаде евра за лечење у иностранству осмогодишње Лане Величковић.
Његова ексленција амбасадор Финске Ким Лахдевирт боравио је у Нишу. Иновативне и напредне технологије, дигитализација, одрживи развој, предности циркуларне економије, области су могуће сарадње нишких и финских компанија, закључак је разговора градоначелнице Ниша Драгане Сотировски и финског амбасадора.
Цене станова у Нишу скочиле су за 30 одсто, па квадрат у новоградњи кошта и до 1.500 евра. Такви скокови забележени су у два наврата – 1999. године када се доселило много протераних са Косова Метохије и када је продата Дуванска индустрија. Претпоставља се да је овог пута узрок пандемија.
Овде можете погледати цене пољопривредних производа на пијацама ЈП "Тржница" у Нишу за 28. фебруар 2021. Ценовник се односи искључиво на пијачне тезге, не на продавнице и млекаре у оквиру нишких пијаца.
Туристичка организација општине Куршумлија са представила је нови промо филм под називом “Осети авантуру – упознај Куршумлију”.
Одлуком Извршног одбора Фудбалског савеза Србије Драган Стојковић је селектор А репрезентације. Договор је постигнут на обострано задовољство. Стојковић је потписао уговор на три године, односно до краја квалификација за Европско првенство 2024. године.
"Траг дивљачи“ је прича о перспективном новинару који открива мрежу скривених породичних тајни и комунистичких злочина извештавајући о свирепом убиству крајем седамдесетих година које потреса југословенску јавност.
У Републици Србији је до 15 часова 04. марта 2021. године регистровано укупно 474.807 потврђених случајева COVID 19.
Ове године другачије, уместо традиционалним годишњим концертом, нишки Ансамбл народних игара и песама "Мозаик " обележио је јуче шести рођендан - шест година постојања и рада, дружењем са новинарима локалних медијских кућа.
Чланови Кризног штаба предложили су Влади да у суботу све ради до 12 часова због Задушница а да после 12 часова, до понедељка у шест ујутро, раде само продавнице хране, лекова и горива.
Како данас схватамо и да ли разумемо медије, не само као информацију и вест. Колико су медији утицајни, одговрни и професионални, и да ли нове технологије, друштвене мреже и њихов образац, пружају добар пример младима.
Због изградње нових објеката, реконстуркције и обнове нишких улица и тргова, повремено према плану, било је потребно посећи понека стабла, за које поједини љубитељи природе, али неретко и лидери политичких партија, тврде да је управо то дрвеће од "јединственог" значаја за град.Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима