Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Политика


<<<12345678>>>Укупно: 2200  |  Приказано: 21 - 30

Вучић: Избори могу да буду већ 17. децембра

РТС, Јужна Србија Инфо 28.09.2023.
Избори могу да буду већ 17. децембра

Спремни смо за изборе већ од 17. децембра, могу да буду тада, биће парламентарни, покрајински, београдски, поручио је Вучић, пручио је гостојући на РТС-у.

опширније

Коментара: 0

Становници Делијског виса у Нишу протестовали због неасфалтираних улица, најављују и блокаду пруге на Трошарини

Јужна Србија Инфо 19.09.2023.
Протест и блокада

Становници Делијског виса у Нишу блокирали су на сат времена саобраћај на раскрсници улица Марина Држића и Сврљишког партизанског одреда. Траже асфалтирање улица, решавање проблема са канализацијом, осветљење и целокупно уређење насеља. Ако им надлежни не одговоре у наредних 15 дана, поручују да ће блокирати пружни прелаз.

опширније

Коментара: 0

Амбасадор Аустралије Данијел Емери први пут званично посетио Ниш

Јужна Србија Инфо 08.09.2023.
Амбасадор Аустралије посетио Ниш

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски сусрела се у Градској кући са Његовом екселенцијом амбасадором Аустралије у Србији Данијелом Емеријем, који је први пут у званичној посети Нишу, са којим је разговарала о унапређења сарадње Ниша са Амбасадом Аустралије и са градовима у Аустралији. Области са највише потенцијала у даљем унапређењу сарадње две стране биле су тема сусрета.

опширније

Коментара: 0

Керковић: Ко је "појео" бесплатне уџбенике за нишке ђаке, има ли Дирекција за јавни превоз везе са тим?

Јужна Србија Инфо 31.08.2023.
Ко је

Сутра 1. септембра ђаци се врађају у школе а нишка власт није учинила ништа да помогне родитељима у огромним трошковима за опремање деце за полазак у школу, па ни да им обезбеди бесплатне уџбенике које већ имају деца у Београду, али и другим градовима у Србији, па чак и у сиромашној Сурдулици, пише у делу саопштења народног посланика ДВЕИ из Ниша Тамаре Миленковић Керковић.

опширније

Коментара: 0

Председник Вучић са Џајићем и Пиксијем „испробао“ нови стадион у Лесковцу

Танјуг, ТВ Пинк 25.08.2023.
Вучић

Председник Републике Србије Александар Вучић обишао је новоизграђени стадион „Дубочица“ у Лесковцу и истакао да су грађани Лесковца и народ на југу Србије заслужили такав стадион јер ватрено навијају за Србију.

опширније

Коментара: 0

Амбасадор Ирана посетио Ниш, поред добре сарадње са "Београдом" циљ су констркуктивни односи са што више градова у Србији

Јужна Србија Инфо 14.08.2023.
Амбасадор Ирана посетио Ниш

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски састала се крајем прошле недеље у Градској кући са амбасадором Ирана у Републици Србији Рашидом Хасанпуријем.

опширније

Коментара: 0

Амбасадор Велике Британије Едвард Фергусон први пут посетио Ниш

Јужна Србија Инфо 13.08.2023.
Амбасадор Велике Британије посетио Ниш

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски састала се у петак са амбасадором Велике Британије у Србији Његовом екселенцијом Едвардом Фергусоном који је први пут у посети Нишу. Разговарали су о новим могућностима за сарадњу у области трговине, технологије, културе и образовања.

опширније

Коментара: 0

Двери: Нишу неопходан Центар за палијативну негу

Јужна Србија Инфо 11.08.2023.
Неопходан Центар за палијативну негу

Поред реконструкције нишког Породилишта које је пред народним посланицима обећала министар здравља проф. др Дана Грујичић, тражим да се у функцију стави и дуго затворена и руинирана Болница за плућне болести у Кнез Селу, у близини Ниша, казала је између осталог народни посланик "Двери" из Ниша Тамара Миленковић Керковић.

опширније

Коментара: 0

Алексић напустио Народну странку и формирао Народни покрет Србије

РТС, Јужна Србија Инфо 07.08.2023.
Алексић напустио Наодну странку

Делегати 106 од 126 одбора Народне странке из целе Србије на састанку на Опленцу код Тополе дали су подршку Мирославу Алексићу и одлучили да од данас иступе из те странке, извештава РТС.

опширније

Коментара: 0

Зашто су нишки медији позвани на Опленац у недељу, да ли се Алексић и Јеремић разилазе?

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 05.08.2023.
Алексић оснива покрет?

На адресе нишких медија стигао је позив Народног покрета Србије (бивши назив Народен странке), са потписом прес службе Мирослава Алексића, за КЗН и медијско праћење "скупа подршке Мирославу Алексићу" који ће се одржати у недељу 6. августа на Опленцу у хотелу "Топола".

опширније

Коментара: 0

<<<12345678>>>Укупно: 2200  |  Приказано: 21 - 30


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима