Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички дочекује Нови Пазар - утакмица без публике

rssBookmark and Share

Ниш 09.08.2020. Јужна Србија Инфо

Фудбалери Радничког данас од 19 часова дочекују Нови Пазар, у склопу трећег кола Суперлиге Србије.

ФК Раднички
ФК Раднички

Оба тима су у уводна два кола остварила по победу и пораз. Раднички је савладао Металац код куће (3:0) и изгубио у гостима од Црвене звезде (0:3), док је новајлија у лиги у Београду поражен од Црвене звезде (0:3), а онда је пре три дана направио највеће изненађење у досадашњем делу првенства и победио Партизан на свом терену резултатом 3:2.

Шеф стручног штаба Радничког Радослав Батак истакао је да респектује противника, али да је обавеза његовог тима да на Чаиру иде на победу.

- Играмо кући и немамо право на грешку. Наш једини циљ на овом мечу су три бода. Поштујемо екипу Новог Пазара и њихове резултате и хомогеност у игри, али ми имамо наш пут, а на њему се победа у недељу подразумева. Добро смо изанализирали игру Новог Пазара. То је озбиљна екипа. Они су против Партизана играли бриљантно. Добили су више дуела од Партизана и у фази одбране и у фази напада, били су опасни по гол током целог меча и заслужено су победили. Наравно да смо уочили и њихове мане и трудићемо се да их искорстимо- рекао је Батак.

Тренер Радничког ће у недељу имати прилику да на терен пошаље снажан састав.

- Штопер Жарко Марковић се опоравио и спреман је за 90 минута фудбала. Немања Којић и Ненад Гаврић су ушли са клупе против Црвене звезде, а сада је и њихова ситуација са блажим повредама боља и могли би да почну овај меч, док је још увек неизвестан наступ десног бека Николе Аксентијевића. Он ће у суботу увече одрадити комплетан тренинг са екипом и уколико не буде имао проблема, онда би могли да рачунамо и на њега. Ипак, последњу реч даће лекари, јер не смемо да ризикујемо да заради још тежу повреду од ове коју има. Сви остали играчи спремни су и орни да јуришају на три бода- казао је Батак.

Меч на стадиону Чаир играће се 19 сати без присуства публике.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Нови Пазар ФК   Стадион Чаир   Радослав Батак
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима