Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1873  |  Приказано: 1 - 10

Предизборна нервоза нишких парламетараца: Експресна седница СГ за 3 сата и дуговања Града за струју 53 милиона

З.С. Јужна Србија Инфо 21.01.2020.
Ко ће бити на листи

Нишки параламентарци, на седници Скупштине града са 54 тачке дневног реда, никад краћој, у трајању од три сата, усвојили су предлог да се из градског буџета издвоји 53 милиона динара дуговања за електричну енергију коју су за протекле две деценије потрошиле месне канцеларије и домови културе на селу у градском подручју.

опширније

Коментара: 0

Нишки напредњаци осуђују изјаву Весне Пешић - бивша политичарка каже да је хтела себе да убије и да није претила председнику

З.С. Јужна Србија Инфо 18.01.2020.
Претња или?

Градски одбор Српске напредне странке у Нишу у свом саопштењу медијима осуђује изјаву (твит) Весне Пешић, за коју кажу да је "позив на убиство" председника Александра Вучића. Пешићева то демантује, оправдањем да је у спорном твиту "хтела да убије себе".

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе: Предложене мере заштите ваздуха или следи протест

Јужна Србија Инфо 18.01.2020.
Згађеност ваздуха

"Неопходно је предузети сет хитних мера у циљу заштите и смањења загађености ваздуха, поред осталог и измена система јавног превоза у Нишу", изјавио је између осталог председник ГрО ДС-а у Нишу, Миодраг Станковић.

опширније

Коментара: 0

Савез за Србију: Градске паре преусмерити на гасификацију, не трошити на уређење Тврђавског моста од 60 милиона

Јужна Србија Инфо 16.01.2020.
Приоритети

Крајем прошле године, Дирекција за изградњу града Ниша потписала је оквирни споразум о извођењу радова на реконструкцији и санацији Тврђавског моста у оквиру реконструкције и партерног уређења Трга краља Милана, пише у саопштењу Сваеза за Србију и Народне странке

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе делиле бадњаке уз посебну честитку Нишлијама у дијаспори

Јужна Србија Инфо 06.01.2020.
Демократе делиле бадњаке

Активисти Демократске странке у Нишу су традиционално пред Божић, поделили бадњаке грађанима, на више локација у граду. Тим поводом, Мића Јевтић председник Извршног одбора ДС Ниш, обратио се јавности.

опширније

Коментара: 0

СПС Ниш: Интересују нас права Срба у Црној Гори без мешања у унутрашње ствари суверених држава

Јужна Србија Инфо 06.01.2020.
Правa Срба

Социјалисти Ниша деле мишљење и подржавају ставове које је изнео министар спољних послова, председник СПС Ивица Дачић у вези са спорним Законом о слободи вероисповести, пише у делу саопштења ГрО СПС Ниш, које потписује проф.др Жарко Ранковић.

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе траже да се врати старосна граница за одлазак у пензију

Јужна Србија Инфо 03.01.2020.
Вратити старосну границу

"Демократска странка стоји на страни народа и пита представнике власти по ком моделу од 1. јануара 2020. године се продужава радни век за жене на 63 године. По “швајцарском“, као за повећање пензија, или“француском“, питају нишке демократе.

опширније

Коментара: 0

Конзул Црне Горе вређао радницу: "Српска десница" огорчена

Правда, Националист, Јужна Србија Инфо 30.12.2019.
Конзул вређао Српкињу

Након протеста одржаног 28. децембра испред амбасаде Црне Горе у Београду, конзул Црне Горе Вук Ракочевић претио је радници једног локала у Кнез Михаиловој улици због тога што је уступила струју учесницима протеста, преноси "Правда". Реч је о протесту против отимања српских светиња у Црној Гори од стране режима Мила Ђукановића.

опширније

Коментара: 0

Проблем градски аутобуси: Нишке демократе предале иницијативу за смањење загађења ваздуха

Јужна Србија Инфо 30.12.2019.
Издувни гасови

Миодраг Станковић, одборник Скупштине Града Ниша и председник Градског одбора ДС Ниш, предао је данас одборничку иницијативу у Скупштини Града Ниша, у виду хитних краткорочних мера кoje имају за циљ унапрећење јавног превоза и смањење загађења ваздуха у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Нишке демократе: Новац намењен за дочек Нове године усмерити у хуманитарне сврхе

Јужна Србија Инфо 24.12.2019.
Новац за дочек усмерити у хуманитарне сврхе

Миодраг Станковић, одборник Скупштине Града Ниша и председник Градског одбора ДС Ниш, предао је данас одборничку иницијативу у Скупштини Града Ниша, да се новац намењен за плаћање музичког програма за дочек Нове године 31.12.2019. на Тргу Краља Милана усмери у хуманитарне сврхе.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1873  |  Приказано: 1 - 10