Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1721  |  Prikazano: 1 - 10

Stanković: Arhitektonske barijere, problem za osobe sa invaliditetom

Južna Srbija Info 10.12.2018.
Arhitektonske barijere

"Osobama sa invaliditetom u Nišu i dalje najveći problem arhitektonske barijere, koje im onemogućavaju normalan svakodnevni život", izjavio je predsednik GrO DS-a Miodrag Stanković, povodom Međunrodnog dana ljudslih prava.

opširnije

Komentara: 0

Boško Obradović i Jelena Đorđević oprečno o natpisima u štampi

Danas 10.12.2018.
Osećam se uplašeno i zloupotrebljeno

Lider Dveri Boško Obradović i Jelena Đorđević, odbornica Skupštine grada Niša i bivša funkcionerka Dveri, u izjavama za Danas iznose oprečne tvrdnje o navodima koji su se pojavili u listu Kurir, u petak, dan uoči protesta u Beogradu.

opširnije

Komentara: 1

Stamenković: Autentične političke organizacije su retkost i u njima nema mesta za plašljive!

Z.S. Južna Srbija Info 02.12.2018.
Mesta samo za hrabre

"Dosta je bilo" je jedina autentično nastala politička organizacija i to je retkost u svetu, a kod nas posebno", izjavila je v.d. predsednica DJB, Branka Stamenković, prilikom nedavnog boravka u Nišu, na vanrednoj Skupštini te političke organizacije.

opširnije

Komentara: 0

Ragmi Mustafa novi predsednik Nacionalnog saveta Albanaca

Danas 22.11.2018.
Ragmi Mustafa novi predsednik

Partija za demokratsko delovanje (PDD) Šaipa Kamberija i Demokratska partija Albanaca (DPA) Ragmija Mustafe potpisale su koalicioni sporazum o formiranju većine za novi sastav Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) po kome je Ragmi Mustafa kandidat za predsednika NSA.

opširnije

Komentara: 0

Niške demokrate podsećaju na proteste i sprečavanje izborne krađe pre 22 godine

Južna Srbija Info 17.11.2018.
Protestima sprečena izborna krađa

Na današnji dan, pre 22 godine protestima građana sprečena je krađa njihove izborne volje na lokalnim izborima. Tromesečne demonstracije nisu dovele samo do priznavanja izbornih rezultata, već i do jasne poruke građana crveno crnoj koaliciji da ne žele da žive u takvoj državi, podsećaju javnost iz GrO DS-a u Nišu.

opširnije

Komentara: 0

Odbornici Jedinstvene Srbije u Nišu od danas kod naprednjaka

Z.S. Južna Srbija Info 13.11.2018.
Palmina stranka izgubila odborničku grupu

Nakon samo deset dana kako je kompletan Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Gadžin Han, sa više od 300 članova, prešao u Srpsku naprednu stranku, danas su odbornici i članovi Jedinstvene Srbije u Nišu postali deo najbrojnije političke organizacije u zemlji.

opširnije

Komentara: 0

Još jedna stranka u niškom parlamentu: Samostalni odbornik Jelena Đorđević pristupila "Zavetnicima"

Z.S. Južna Srbija Info 13.11.2018.
Zavetnici u niškom parlamentu

Jelena Đorđević, bivša funkcionerka "Dveri" i bivša članica Jedinstvene Srbije, od marta meseca ove godine samostalni odbornik u Skupštini grada Niša, pristupila je desničarskoj stranci "Srpski sabor Zavetnici", saopšteno je danas na konferenciji za novinare u SG Niša.

opširnije

Komentara: 0

Mondoloni: Molimo Vučića i srpski narod za izvinjenje

Tanjug, RTS, Južna Srbija Info 12.11.2018.
Izvinjenje za srpski narod

Ambasador Francuske u Beogradu Frederik Mondoloni je uputio izvinjenje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i srpskom narodu zbog protokola i rasporeda sedenja na svečanosti obeležavanja Dana pobede u Parizu.

opširnije

Komentara: 0

Zbog kršenja Statuta i narušavanja ugleda stranke izglasano nepovernje Mihajloviću, Branka Stamenković novi v.d. predsednika "Dosta je bilo"

Južna Srbija Info 08.11.2018.
Branka Stamenković na čelu DJB

Inicijativa za smenu Mihajlovića pokrenuta je zbog kršenja Statuta, prekoračenja ovlašćenja i narušavanja ugleda stranke. Do naradenih unutarstranačkih izbora sva ovlašćenja predsednika preuzima i vodiće zamenica predsednika Branka Stamenković. Rok za održavanje izbora je 60 dana.

opširnije

Komentara: 0

DSS u Gadžinom Hanu prešao u naprednjake

Južna Srbija Info 06.11.2018.
DSS Gadžin Han prešao u SNS

Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Gadžin Han, sa više od 300 članova te političke organizacije, kompletno je prešao u Srpsku naprednu stranku i tako je praktično na teritotiji Nišavskog uprvnog okruga ugašena ta stranka u "izvornom obliku", saošteno je danas na konferenciji za novinare u Nišu.

opširnije

Komentara: 3

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1721  |  Prikazano: 1 - 10