Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 27551  |  Prikazano: 1 - 10

Akcija reprograma duga za komunalije, sa otpisom dela kamate

Belami, Južna Srbija Info 24.01.2019.
Reprogram duga za komunalije

Kao i ranijih godina Javno komunalno preduzeće Objedinjena naplata i ove godine nudi građanima plaćanje dugova na rate.

opširnije

Komentara: 0

Odložena evakuacija sela: Grad Niš zahteva od "Železnica Srbije“ da primene rešenje sanacije nakon prevrtanja cisterni sa amonijakom

Južna Srbija Info 23.01.2019.
Železnica da ispuni svoju obavezu

Povodom saniranja posledica železničke saobraćajne nezgode koja je dovela do iskliznuća i izvrtanja dve cisterne vagona na pruzi Niš-Svrljig, u blizini sela Jasenovik, opština Pantelej, grad Niš, Štab za vanredne situacije grada Niša, zahteva od JP „Železnica Srbije“ i drugih subjekata koji imaju zakonsku obavezu, da hitno primene rešenje sanacije, stoji u saopštenju koje je…

opširnije

Komentara: 0

Vremenska prognoza: Oblačno sa kišom i snegom

Južna Srbija Info 24.01.2019.
Vremenska prognoza

Oblačno sa snegom, samo ujutru i pre podne na jugoistoku, istoku i u Banatu i sa kišom koja će se rano ujutru ponegde lediti na tlu. Jutarnja temperatura od -2 do 2, najviša dnevna od 0 do 4 stepena.

opširnije

Komentara: 0

"Osnažena", humanitarna modna revija srpskih tekstilaca sa štićenice Sigurne kuće u Nišu

E.O. Kaculj 23.01.2019.
Humanitarna modna revija

Modna revija inicirana je od strane Evropske inicijative poslovnih žena – Evrožena, a podržana je, uz Sigurnu kući i Kuće klastera. Cilj organizovanja  je da se na ovaj način pomogne ekonomskom osnaživanju štićenica Sigurne kuće.

opširnije

Komentara: 0

DS Niš: Vazduh u Nišu skoro čak 5 puta zagađeniji od dozvoljenog

Južna Srbija Info 23.01.2019.
Ko je odgovoran za zagađen vazduh

Miodrag Stanković predsednik GrO DS smatra da su zbog, kako kaže, visokih cena daljinskog rejanja, gradske vlasti i rukovodioci Toplane od 2012 godine odgvorni što su mnogi građani prešli na alternativni način grejanja, drva i ugalj i da usled toga imamo ovako visok stepen zagađenja, saopšteno je danas na konferenciji za novinare sedištu niških demokrata.

opširnije

Komentara: 0

Koncert "Impresije" za mlade i one koji se tako osećaju

Vlada 23.01.2019.
Koncert Impresije

Revijski orkestar “Impresija” održaće 2. 02. 2019. godine “Koncert za mlade i sve one koji se tako osećaju“ u veliko j dvorani Doma Vojske u Nišu, sa početkom u 20.00 časova.

opširnije

Komentara: 0

Evakuacija stanovnika Jasenovika kod Niša zbog istakanja amonijaka iz cisterene, policija čuva selo od pljačkaša

Južna Srbija Info 23.01.2019.
Evakuacija stanovnika Jasenovika

Pruga Niš - Zaječar još uvek nije prohodna za saobraćaj posle prevrtanja dve cisterne sa amonijakom kod sela Jasenovik, a meštani tog sela njih skoro 300, moraće da budu hitno evakuisani, zbog istakanja amonijaka iz vagona koji su se prevrnuli na oko 700 metara od tog sela. Nadležni kažu da će policija čuvati ulaz i izlaz i sela, zbog moguće pljačke.

opširnije

Komentara: 0

Osuđujemo sve uvredljive reči i nasilje prema svima, bez obzira od koga dolaze!

Z.S. Južna Srbija Info 23.01.2019.
Stop uvredama

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Nišu, održao je danas konferenciju za novinare, na kojoj su članice i funkcionerke te političke organizacije, sa svojim koalicionim prtnerom iz Svrljiga, Ujedinjenom seljačkom strankom, osudile verbalno sa izrazito vulgarnim i uvredljivim rečima i fizičko nasilje nad svima, građanima, funkcionerima, novinarima, posebno nad ženama u…

opširnije

Komentara: 0

Kakva su očekivanja pre Putinove posete, a šta je realnost saradnje sa Rusijom

Georgi Mitev Šantek, Mondo 23.01.2019.
Šta nam je doneo Putin?

Predsednik Rusij Vladimir Putin je 17. januar 2019. posetio Srbiju, a u okviru posete potpisan je 21 sporazum. Od toga najvažniji je ugovor vredan 230 miliona evra za železničku infrastrukturu. Ipak, Ugovor o trgovini sa Evroazijskom ekonomskom unijom (EAEU) nije potpisan ovom prilikom

opširnije

Komentara: 0

Diplomirani inženjer mašinstva čuva tradiciju kazandžijskog zanata u Prokuplju (VIDEO)

RTS, Južna Srbija Info 23.01.2019.
Tradicija kazandžijskog zanata

U malobrojnim zanatskim radnjama u Prokuplju, skoro da i nema mladih majstora, čime se dovodi u pitanje i njihov opstanak. Izuzetak je kazandžijska radnja BARBUT, koja ne samo da se održala 8 decenija, već je izvesna i njena budućnost, jer porodičnu tradiciju nastavlja diplomirani inženjer mašinstva Igor Cvetković.

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 27551  |  Prikazano: 1 - 10