Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 464  |  Prikazano: 1 - 10

Toplotne pumpe – sve što treba da se zna o njima!

Nikola Stojanović 11.06.2018
Toplotne pumpe

Traže se alternative kako za grejanje životnog i poslovnog prostora, tako i za hlađanje, a da se pritom korisnicima ponudi efikasno i ekonomično rešenje. Naučnici uspevaju da pronađu načine kako da potrošačima ponude energetski efikasne sistema grejanja, a to prepoznaju i proizvođači koji se rado upustaju u poslovne poduhvate.

opširnije

Komentara: 0

Idealan životni prostor

Nikola Stojanović 11.06.2018
Idealan životni prostor

Prva nekretnina, bračni život, mladi supružnici i novi početak. Nekako je uvek početak težak, bez obzira šta je u pitanja, bilo da se radi o polasku u školu, na fakultet, prvo zaposlenje ili stupanje u bračnu zajednicu. Međutim, koji god da je početak u pitanju, sve to brzo prođe.

opširnije

Komentara: 0

Sve što treba da znate o domovima za stare

Nikola Stojanović 18.06.2018
Domovi za stare

Na tržištu se mogu naći ponude različitih ustanova za smeštaj starijih lica, bilo da su u pitanju privatni ili državni domovi za stare. Ponuda je široka a od toga za koju će te se odlučiti vi i vaša porodica zavisi i od toga spremni da izdvojite finasijska sredstva.

opširnije

Komentara: 0

"Kuda idu izgubljene niške devojke"?

M.M. Južna Srbija Info 15.05.2018
Kuda idu izgubljene devojke

Ženama u Nišu nekada je bio cilj da se ostvare u ulozi majke, ili dobre sestre, tetke, iako nisu imale pravo glasa, "držale" su porodicu na okupu i brinule o deci i svojim bližnjima.

opširnije

Komentara: 0

Josip Broz Tito i naslednici "Šćepani mali"

Z.S. Južna Srbija Info 04.05.2018
Broz i naslednici

Smrt Josipa Broza Tita, doživotnog predsednika SFR Jugoslavije i Saveza komunista Jugoslavije, 4. maja 1980. godine je bio jedan od najprelomnijih trenutaka u istoriji Jugoslavije.

opširnije

Komentara: 0

GPS praćenje vozila i monitoring

Nikola Stojanović 04.04.2018
GPS praćenje

Ako se pitate da li postoji razlika između monitoringa i gps praćenja vozila, trebalo bi da znate da je gps monitoring sveobuhvatniji pojam. Naime, to znači da pod monitoring spade i gps praćenje vozila, lica, ali i drugih načina za sprečavanje provala i krađa, kao i za sprečavanje zloupotreba.

opširnije

Komentara: 0

Kako digitalna era utiče na poslovanje preduzeća?

Nikola Stojanović 26.03.2018
Digitalna era i poslovanje

Razvoj digitalne ere umnogome je uticao na samo poslovanje preduzeća tako što se od jednog tradicionalnog načina poslovanja prešlo na savremeni oblik koji podrazumeva lakše dolaženja do traženih informacija od strane svih vrsta potrošača na tržištu.

opširnije

Komentara: 0

SAD ima tajno oružje H!B

FES TV 14.03.2018
Kako SAD vladaju svetom

Ironičan video koji prenosi surovu istinu... Otkriveno je kako Amerika već ceo jedan vek vlada svetom. To više nije tajna !

opširnije

Komentara: 0

Njima niko ništa ne može, mogu da kupe sve

01.02.2018
Njima niko ništa ne može

Priča sa Fejsbuk profila jednog Kruševljanina govori o stanju u ovom gradu, ali i u celoj Srbiji. Lokalni moćnici puni para, kojima niko ništa ne može.

opširnije

Komentara: 0

Eksperti opšte prakse!

Miodrag Tasić 25.01.2018
Eksperti opšte prakse!

Čovek se ponekad zapita zašto je izmišljen televizor? Čemu služi taj "prozor u svet?" Neki smatraju za obrazovanje stanovništva. Drugi su mišljenja da je prvenstvena uloga televizije zabava i uveseljavanje!

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 464  |  Prikazano: 1 - 10