Južna Srbija Info

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1052  |  Prikazano: 1 - 10

Austrijski "Euroturs" zainteresovan za Nišku Banju

Južna Srbija Info 20.02.2020.
Austrijski Euroturs u Niškoj Banji

U okviru trodenvnog boravka, danas su predstavnici austrijske turističke agencije "Euroturs" posetili su Niš i Nišku Banju kako bi upoznali potencijalima i kapacitetima, radi buduće saradnje. Predstavnici agencije posetiće Sićevačku i Jelašničku klisuru, institut Niška Banja, Medijanu, Ćele Kulu, logor na Crvenom krstu...

opširnije

Komentara: 0

Lukovska i Prolom banja sve privlačnije za roditelje s malom decom

RTS, Južna Srbija Info 19.02.2020.
Banje privlačne za roditelje s malom decom

Lukovska i Prolom banja su godinama najtraženije turističke destinacije u Srbiji. Zbog bogatstva termomineralnih voda i raznovrsnih sadržaja, sezona traje tokom cele godine. I ove zime raspust tu provode mnogi mališani iz Srbije i regiona, najviše iz Makedonije i Bugarske.

opširnije

Komentara: 0

Turistička organizacija Prokuplja na Sajmu turizma u Beogradu

Južna Srbija Info 17.02.2020.
Prokuplje na Sajmu turizma u Beogradu

Pod sloganom “Put pod noge”, u Beogradu će se od 20. do 23. februara održati 42. Međunarodni sajam turizma. Na ovoj manifestaciji, predstaviće se i Turistička organizacija Prokuplja.

opširnije

Komentara: 0

"Put pod noge": TON na beogradskom Sajmu turizma

Južna Srbija Info 13.02.2020.
Put pod noge

Krajem februara svake godine na nekoliko dana hale Beogradskog sajma postaju „svet u malom“. U tom periodu održava se Sajam Turizma u Beogradu jedna od najvećih i najuspešnijih privrednih manifestacija promocije turizma u zemlji i region

opširnije

Komentara: 0

Drugi „Teatar na raskršću“

Južna Srbija Info 13.02.2020.
Teatar na raskršću

Narodno pozorište Niš, drugu godinu za redom, organizuje festival drame i pozorišta balkanskog kulturnog prostora, takmičarskog karaktera, pod nazivom „Teatar na raskršću“. Festival se održava u Nišu, od 11. do 19. 03. 2020. godine.

opširnije

Komentara: 0

"Praznik mimoza" u Nišu (VIDEO)

Belami, Južna Srbija Info 25.01.2020.
Praznik mimoza

"Herceg fest“ potpisali su u Nišu protokol o saradnji, kojim će dve ustanove, koje su i do sada sarađivale u organizaciji filmskih festivala, proširiti svoju saradnju.

opširnije

Komentara: 0

Sokobanja dobila najmoderniju Letnju pozornicu u regionu

Južna Srbija Info 22.01.2020.
Nova letnja pozornica

Princeza banjskog turizma Sokobanja, od danas poseduje jednu od najmodernijih otvorenih scena za izvođenje kulturno-umetničkih događaja u regionu.

opširnije

Komentara: 0

Novogodišnja vožnja fijakerom u Tvrđavi

Južna Srbija Info 26.12.2019.
Vožnja fijakerom u Tvrđavi

Turisti koji su za vreme novogodišnjih praznika u Nišu, kao i naši sugrađani prvi put će imati priliku da se voze fijakerom u Niškoj tvrđavi.

opširnije

Komentara: 0

Prvi korak ka zajedničkom turističkom brendu istočne i južne Srbije

Južna Srbija Info 17.12.2019.
Turistički brend istočne i Južne Srbije

Danas je uz podršku Nišavskog upravnog upravnog okruga u organizaciji TON-a, na Prirodno matematičkom fakultetu održan okrugli sto na kome su turistički poslenici juga i istoka Srbije razgovarali o formiranju jedinstvenog turističkog proizvoda Nišavskog, Pirotskog, Jablaničkog, Pčinjskog i Zaječarskog okruga

opširnije

Komentara: 0

Turistički lokaliteti najveće niške opštine

Južna Srbija Info 17.12.2019.
Šta Medijana nudi turistima

Učenicima i građanima Niša danas je predstavljen dokumentarni film o turističkim lokalitetima na području Gradske opštine Medijana. Cilj je promocija potencijala turizma čija je lokacija na području najveće niške opštine, upoznavanje učenika i građana sa osnovnim podacima koji se tiču ovih lokaliteta.

opširnije

Komentara: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Ukupno: 1052  |  Prikazano: 1 - 10