Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Импресум

ЈАВНО ГЛАСИЛО У ОСНИВАЊУ

Оснивач: Центар за истраживање медијског простора (ЦИМП)
Ниш, Чарнојевићева 3/23

За главног и одговорног уредника изабран је Здравко Стојнић

Јавно гласило креће са радом по упису у Регистар.

 

ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА

Приступањем на портал “Јужна Србија Инфо”, прихватате услове наведене у даљем тексту услове. Ако се не слажете са условима молимо вас да не приступате и/или користите “Јужна Србија Инфо”. Задржавамо право да променимо услове било када и обавестићемо вас о томе, мада би било мудро да сами проверите регулативност услова док користите “Јужна Србија”. Сматрамо да прихватате ове услове.

Прихватате да нећете слати увредљиве, вулгарне, клевеничке, речи мржње, претеће, сексуално оријентисане речи или било какав материјал који не поштује закон ваше земље, земље где је “Јужна Србија Инфо” хостован као и међународни закон. Чинећи то, ризикујете да будете одмах и заувек избачени, уз обавештење вашег Интернет провајдера ако ми тако захтевамо. ИП адресе свих постова се бележе да би помогле у испуњавању ових услова.

Непожељно је постављати вести и огласе који немају везе са тематиком сајта. Молимо да приликом коментарисања будете на теми, без вређања. Читаоци су посебно осетљиви на злоупотребу имена (не пишите под туђим именом) као и помињање породице. Непожељно је помињати имена деце у негативном контесту.

Прихватате да “Јужна Србија” има права да уклони, измени, помери или затвори било коју тему било када. Као корисник, прихватате да било која информација коју унесете буде сачувана у нашој бази. Ове информације неће бити приказиване трећим лицима без вашег пристанка, нити ће “Јужна Србија Инфо” бити одговоран за било какав хакерски покушај да ови подаци буду компромитовани.

АУТОРСКА ПРАВА

ЦИМП је власник ауторских права на све сопствене садржаје (текстуалне, визуелне и аудио материјале, базе података и програмерски код) и власник права на лиценцне садржаје које на порталу преноси.

Портали и остали медији могу користити текстове и фотографије са нашег портала уз обавезно навођење извора.

ЦИМП ће одмах размотрити примедбе посетилаца који сматрају да им је објављивањем садржаја на порталу повређено сопствено ауторско право. У случају да се утврди да се ради о повреди ауторских права, текст, фотографија и др. биће скинути са портала.

КОМЕНТАРИ ПОСЕТИЛАЦА

Кад је реч о интерактивним садржајима (коментарима посетилаца), ЦИМП задржава право да не објави садржаје којима се повређује приватност неког лица, увредљиве садржаје као и садржаје који су у супротности са одредбама Закона о јавном информисању. ЦИМП не одговара за коментаре посетилаца који су одраз њиховог мишљења.

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ

ЦИМП не сноси одговорност за садржину веб страница изван свог портала.

ОГЛАШАВАЊЕ

ЦИМП није одговоран ни за какву штету насталу оглашавањем на свом порталу, јер се ради о пословном односу између посетиоца портала и оглашивача.

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ

ЦИМП може у свако доба изменити допунити Правила.

 

 

Погледајте и нашу маркетинг понуду.

 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима