Јужна Србија Инфо
cirilica | latinica

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 4570  |  Приказано: 1 - 10

ЛАФ препоручује како изабрати директора

Јужна Србија Инфо 23.02.2017
Како изабрати директора

Локални антикорупцијски форум Ниш (ЛАФ) доставио је надлежнима препоруке за избор директора јавних предузећа и установа које би требало да допринесу да тгај избор буде у што већој мери законит и правичан, а директори бирани по стручности и интегритету, уместо по…

опширније

Коментара: 0

Сарадња са драмским позориштем из Монтане у Бугарској

Јужна Србија Инфо 22.02.2017
ГО Медијана одобрен пројекат

Градској општини Медијана одобрен је пројекат „Побољшање нематеријалног културног наслеђа у пограничном региону“ (“Improvement of intangible cultural heritage in the cross border region”) у позиву за прекограничну сарадњу са Бугарском (Interreg – IPA CBC Bulgaria-Serbia).

опширније

Коментара: 0

Ево које вас награде очекују у владиној наградној игри "Узми рачун и победи"

Јужна Србија Инфо 21.02.2017
Које вас награде очекују

Влада Републике Србије усвојила је на данашњој седници правила наградне игре „Узми рачун и победи“ и наградни фонд, чија укупна вредност износи 135.344.181,46 динара, са урачунатим ПДВ-ом.

опширније

Коментара: 0

Заостале плате: Састанак са бившим радницима "Коштане"

Јужна Србија Инфо 20.02.2017
Састанак са бившим радницима

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић примио је делегацију некадашњих радника ,,Коштане" који протестују због неисплаћених зарада.

опширније

Коментара: 1

Општинари чистили снег у Лесковцу

Јужна Србија Инфо 20.02.2017
Општинари са лопатама

Због снега који је падао током ноћи и јутра, уместо организоване акције чишћења и уређења јавних површина у Радничкој улици, данас је одржана акција чишћења прилаза стамбеним зградама у овом насељу.

опширније

Коментара: 0

Појачан градски превоз за сутрашње Задушнице

Јужна Србија Инфо 17.02.2017
Појачан градски превоз за Задушнице

За потребе организације превоза до Новог гробља 18.02.2017. године за “Задушнице“ ЈКП Дирекција за јавни превоз града Ниша ће појачати редовну линију 8 Габровачка река – Ново гробље једним додатним возилом. Са Трга Краља Александра уводи се ванредна линија до Новог…

опширније

Коментара: 0

Учи и гради: “Живот у еко-граду”

Јужна Србија Инфо 16.02.2017
“Живот у еко-граду”

Еко-пакет пројекат је део међународног програма Еко-школе и креиран је у циљу едукације потрошача о правилним начинима за одлагање употребљене Тетра Пак амбалаже и подизања свести о томе колико је важно имати одговоран однос према природи.

опширније

Коментара: 0

Нишки виноградари орезали лозу у част Светог Трифуна

Јужна Србија Инфо 14.02.2017
Орезивање чокота у Нишу

Нишки крај познат је по добром и квалитетном грожђу, а виноградари се често шале истичући да је баш њихово вино из Матејевца или Рујника најбоље. Данас су на дан Светог Трифуна и једни и други орезали своју лозу, онако као се то годинама по традицији ради.

опширније

Коментара: 0

Враћене лиценце наставницима који су штрајковали глађу

З.С. Јужна Србија Инфо 14.02.2017
Враћене лиценце наставницима

Министарство просвете, науке и технолошког развоја је Живадину Дисићу из Нша, Петру Благојевићу из Крагујевца и Смиљи Јанковић из Темерина вратило лиценце за рад до правоснажног окончања парничног поступка.

опширније

Коментара: 0

"Википедија" у борби против таблоида

РТС, Гардијан, Јужна Србија Инфо 12.02.2017

Уредници Википедије забранили су цитирање британског таблоида "Дејли мејл" због тога што недовољно проверава чињенице и означили су га као непоузданог. Та одлука изазвала је многе полемике у јавности. Челници интернет енциклопедије поручују да је за њих…

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 4570  |  Приказано: 1 - 10