Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5630  |  Приказано: 1 - 10

Волонтери са Медијане и викендом на свом хуманом задатку

Јужна Србија Инфо 28.03.2020.
И викендом на хуманом задатку

Општинском позивном центру Градске општине Медијана у петак се јавило близу 760 грађана, за доставу намирница, лекова и пружање информација везаних за социјалне пакете, испоруку пензија, различите врсте помоћи и лекарске савете. Храна и лекови стигли су до чак 129 домаћинстава.

опширније

Коментара: 0

И у тешком данима хуманост на делу: Намештај за породицу Миљковић

Јужна Србија Инфо 24.03.2020.
Хуманост на делу

И тешки данима за целу нацију, активност и хуманост Нишавског управног округа, општине Гаџин Хан уз помоћ хуманитарне организације “Ако имаш ти донеси", донели су радост породици Миљковић.

опширније

Коментара: 0

Дан који се не заборавља – почетак НАТО агресије на СРЈ

РТС, Јужна Србија Инфо 24.03.2020.
Дан који се не заборавља

На данашњи дан 1999. године почели су ваздушни напади НАТО снага на Савезну Републику Југославију. За 78 дана погинуло је између 1.200 и 3.000 људи. Алексинац, Ниш, градови и места на југу Србије посебно су страдали, јер су били изложени бомбардовањем касетним бомбама, што је оставило велике последице на становнике ових градова.

опширније

Коментара: 0

Учење на даљину у ОШ „Мирослав Антић“ из Ниша

Др Марко Јовановић 21.03.2020.
Учење на даљину

Школски живот у Србији, услед пандемије Корона вируса, није стао. Само је на тренутак био успорен. Захваљујући дигиталним технологијама и радом наставника и ученика он се полако наставља неким нормалним током. Сигурно је да је у првој недељи учења на даљину било доста проблема који су се у ходи превазишли. За већину предвача и ученика, нови начин учења, био је изазов.

опширније

Коментара: 1

У Врању уручени кључеви од 39 станова припадницима снага безбедности

Јужна Србија Инфо 14.03.2020.
Станови припадницима снага безбедности

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић уручио је данас у Врању кључеве за 39 станова припадницима снага безбедности и том приликом поручио да је држава овим систематским решавањем стамбеног питања започела процес градње будућности за људе у нашој земљи.

опширније

Коментара: 0

Вучић: Молим старије грађане да не излазе из кућа, они су најугроженији, не искључујем могућност ванредног стања

РТС, Танјуг, Јужна Србија ИнфоБез панике 14.03.2020.
Без панике

Људи не морају да брину за основне животне намирнице, јер имамо залихе за годину дана и то да ништа не ради, изјавио је председник Александар Вучић. Замолио је старије грађане да не излазе из кућа, јер су они најугроженији.

опширније

Коментара: 0

Прокупље: Нови смер у Техничкој школи за потребе привреде

Јужна Србија Инфо 12.03.2020.
Нови смер

Штанд Техничке школе “15. мај” из Прокупља, на недавно одржаном Сајму, изазвао је велико интересовање ученика завршних разреда топличких основних школа. Професори ове Школе, информисали су ђаке о образовним профилима и занимањима која се стичу након школовања.

опширније

Коментара: 0

"Не ругајте се талентима, ни данас ни сутра ни никада"

Јужна Србија Инфо 07.03.2020.
Подржите девојке у науци

Хуманитарна организација “Нађи Раула” из Ниша уз подршку Амбасаде Аустралије у Београду организовала је традиционални 6. Форум младих научника – не ругај се талентима.

опширније

Коментара: 0

За више деце на југу Србије: Четири општине Нишавског округа добиле средства за суфинансирање мера популационе политике

Јужна Србија Инфо 03.03.2020.
Аплицирали и добили

Четири локалне самоуправе Нишавског округа добиле су бесповратна средства за унапређење мера пронаталитетнe политике, данас су у Палати "Србија" са министарком проф. др Славицом Ђукић Дејановић потписале уговоре о додели средстава, у присуствову начелницр Нишавског управног округа Драгане Сотировски.

опширније

Коментара: 1

Почиње надокнада изгубљених часова

Белами, Јужна Србија Инфо 02.03.2020.
Надокнада изгубљених часова

Надокнада изгубљених часова због продужетка зимског распуста почиње сутра, 3. марта. Како ће часови бити надокнађени остављено је директорима школа да они сами одлуче водећи се тиме шта је најбоље за њихове ученике.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5630  |  Приказано: 1 - 10