Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5441  |  Приказано: 1 - 10

Јавна расправа о Нацрту закона о правима детета и Заштитнику права детета

Јужна Србија Инфо 17.06.2019.
Права и заштита детета

Нова сесија Јавне расправе о Нацрту закона о правима детета и Заштитнику права детета одржана је у Скупштини Града Ниша. Јавну расправу отворили су Зоран Антић државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Тијана Ђорђевић Илић градска већница.

опширније

Коментара: 0

Тако потребна, још једна акција највеће нишке општине "За бебу више"

Јужна Србија Инфо 14.06.2019.
За бебу више

Још једна Акција „Медијана за бебу више“ одржана је у Светосавском парку, у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине, уз учешће око 200 малишана.

опширније

Коментара: 0

Нова фасада, кров и грејање за школу у Балајнцу крај Мерошине

Јужна Србија Инфо 12.06.2019.
Обнова школе у Балајнцу

"Јуче је званично почела реконструкција школе у Балајнцу код Мерошине. Више од 200 ђака на јесен ће имати условније просторије за рад", изјавила је начелница Нишавског округа Драгана Сотировски, приликом обиласка издвојеног одељења мерошинске школе..

опширније

Коментара: 0

У кругу нишког МИН-а крађе свакодневне

РТС, Јужна Србија Инфо 11.06.2019.
Односе бакар, месинг

Некадашњи гигант, Машинска индустрија Ниш, већ годинама не ради. Дуго је фабрички круг био запуштен и без струје. Од пре неколико година - помак на боље. Објекат је већим делом приватизован, а заједничким улагањем нових власника поново је прикључена струја. Нормалан рад, међутим, ометају свакодневне крађе, а нестају углавном предмети од бакра и гвожђа.

опширније

Коментара: 0

Михајловићева: Нисте сами, 9 милиона динара сигурним кућама, свратиштима и прихвалиштима за децу

Јужна Србија Инфо 11.06.2019.
Нисте сами

Проф. др Зорана Михајловић, потписала је јуче уговоре вредне близу девет милиона динара за реализацију пројеката у сигурним кућама, свратиштима и прихвалиштима за децу и поручила да ни жртве насиља, ни они који раде у овим установама, нису сами.

опширније

Коментара: 0

"Лолини извиђачи" и гости из девет градова

Јужна Србија Инфо 10.06.2019.
Извиђачи на окупу

Од 7. до 9. јуна, 40. пут по реду, је одржана традиционална акција Извиђачко-оријентациони вишебој „ЛОЛА“ у Извиђачком центру Церје надомак Ниша.

опширније

Коментара: 0

Задњи чин "српста" у Црној Гори: Амфилохије сматра да је Ђукановић атеиста који ствара цркву

РТС, Јужна Србија Инфо 09.06.2019.
Задњи чин

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије запањен је изјавом Мила Ђукановића у којој је рекао да ће "радити на обнови црногорске аутокефалне цркве". Амфилохије каже да је то први пут у историји да "атеиста ствара цркву".

опширније

Коментара: 0

Kоридори Србије: Косине кроз Грделичку клисуру се непрекидно надзиру

РТС, Јужна Србија Инфо 09.06.2019.
Надгедање у Грделици

Пре двадесетак дана за саобраћај је отворена деоница Коридора 10 кроз Грделичку клисуру. Уследили су селфији у тунелима, а пре неколико дана и опомене на друштвеним мрежама надлежнима на косину која је правила проблеме током градње.

опширније

Коментара: 0

Кумановски споразум – документ мира или капитулације

РТС, Јужна Србија Инфо 09.06.2019.
Кумановски споразум

У Kуманову је на данашњи дан пре 20 година потписан споразум којим је заустављено бомбардовање Југославије. Kако се Kуманова после две деценије сећају дипломате, војници, новинари?

опширније

Коментара: 0

Обележено 50 година српско-норвешког друштва

Јужна Србија Инфо 08.06.2019.
50 година српско-норвешког друштва

У Официрском дому у Нишу обележено је 50 година српско-норвешког друштва. Свечаности је присуствовала у име Града Ниша помоћница градоначелника Марина Костић, која је поздравила присутне, а хор музичке школе “др Војислав Вучковић” извео је пригодан музички програм са химнама Србије и Норвешке.

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5441  |  Приказано: 1 - 10