Јужна Србија Инфо

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5499  |  Приказано: 11 - 20

Супруга председника Вучића у Куршумлији уручила поклоне првацима ОШ "Дринка Павловић" и обишла петочлану породицу Стевановић

Новости, Јужна Србија Инфо 05.09.2019.
Тамара Вучић у Куршумлији

Тамара Вучић, супруга председника Србије, обишла је општину Куршумлија и том приликом уручила поклоне ученицима који крећу у први разред Основне школе „Дринка Павловић“. Деци су уручени поклони са додатним садржајем за учење, који ће им помоћи да лакше савладају школско градиво.

опширније

Коментара: 0

Од "Имлека" за почетак школске године: Млечни пакетићи за малишане из Дома "Душко Радовић“ у Нишу

Јужна Србија Инфо 04.09.2019.
Од Имлека за почетак школске године

Компанија Имлек је и ове године традиционално обележила почетак школске године, донацијом Моја Кравица млечних пакетића и школске опреме штићеницима Дома за незбринуту децу „Душко Радовић“.

опширније

Коментара: 0

Грађани сумњичави: Нови градски аутобуси, нископодни са климатизацијом и интернетом?

З.С. Јужна Србија Инфо 31.08.2019.
Квалитетнији градски превоз?

"Став Градског већа је јасан. Новим уговорима са превозницима треба одговорити на што већи број примедби грађана и подићи стандард и квалитет јавног градског превоза у Нишу на знатно виши ниво", каже градоначелник Ниша.

опширније

Коментара: 0

Дечја креативност, перле за развој маште

Јужна Србија Инфо 29.08.2019.
Дечја креативност

Да би најмлађи од малена учили да буду креативни и развијали колективни дух, у организацији Градске општине Медијана одржана је још једна креативна радионица у Чаирском парку.

опширније

Коментара: 0

Масовни помор рибе у Топлици, ненадокнадива штета

РТС 26.08.2019.
Помор рибе у Топлици

Низводно од Куршумлије, у дужини од петнаестак километара ка Прокупљу, у реци Топлици, дошло је до масовног помора рибе.

опширније

Коментара: 0

Подршка највеће градске општине пензионерима: Мини Олимпијада спорта, здравља и културе Трећег доба, Ниш-2019“

Јужна Србија Инфо 25.08.2019.
Олимпијада Трећег доба

Екипа Удружења пензионера Тигра из Пирота свеукупни је победник „12. Мини Олимпијаде спорта, здравља и културе Трећег доба, Ниш-2019“, одржане у Светосавском парку и дворишту ОШ „Свети Сава“. Друго место припало је екипи Удружења пензионера општине Нишка Бања, трећи су били такмичари из Бабушнице.

опширније

Коментара: 0

Нишка полиција написала више од 9.000 казни због појаса, нешто мање због прекорачења брзине

Бета 23.08.2019.
Контролисана брзина и појасеви

Саобраћајна полиција Полицијске управе у Нишу је током првих седам месеци санкционисала 743 возача због вожње под дејством алкохола, 166 је искључено из саобраћаја због алкохолисаности, 7.168 због прекорачења брзине, а 9.179 због некоришћења сигурносног појаса.

опширније

Коментара: 0

У селу Арбанашка после више деценија огласило се црквено звоно

Јужна Србија Инфо 22.08.2019.
Огласила се звона

Обележавање хришћанског празника Преображења у прокупачком селу Арбанашка ове године биће уписано у историју, јер се после скоро 70 година у њему чуло црквено звоно. Овим поводом на сабору су присуствовали мештани Арбанашке, Товрљана, Крушевице, Трновог Лаза, Широких њива и других околних села, као и некадашњи становници ових крајева, који су дошли из многих градова…

опширније

Коментара: 0

Ко спроводи Закон, а ко интерес: У зачараном кругу тениских терена Министарство, Маниташевић, Апелациони суд, начелник, инспекција?

З.С. Јужна Србија Инфо 13.08.2019.
Тениски терени

Случај "тениски терени" у Нишу, није једини у Србији који је својим "збрканим редом" права и надлежности изазвао пажњу јавности, али је јединствен по неспровођењу Закона, каже Зоран Маниташевић, приватни инвестититор, чије је "објекат" данас срушен у дворишту ОШ "Свети Сава" у Нишу.

опширније

Коментара: 0

Због високих температура, овог викенда се очекује рекордна посета нишким базенима

Јужна Србија Инфо 10.08.2019.
Рекордна посета базенима

Према информацијама Републичког хидрометеоролошког завода, у Србији ће наредних дана бити веома топло, са дневном температуром од 34 до 38 степени и многе Нишлије ће потражити расхлађене на неком од отворених базена, Врежинском, на Чаиру, или на бројним приватним...

опширније

Коментара: 0

<< < 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 5499  |  Приказано: 11 - 20