Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Стојковић саопштио имена играча на Првенству света у Катару - међу њима тројица Нишлија

rssBookmark and Share

Ниш 11.11.2022. Јужна Србија Инфо

Селектор Драган Стојковић Пикси, саопштио је имена играча који ће представљати репрезентацију Србије на Првенству света које се одржава од 20. новембра до 18. децембра у Катару. Орлови се налазе у Групи Г са Бразилом, Камеруном и Швајцарском.

Фото: ФСС
Фото: ФСС

Први меч Србија игра 24. новембра (20,00), ривал је Бразил, четири дана касније (11,00) следи меч са Камеруном, а 2. децембра (20,00) сусрет са Швајцарском. Репрезентација се окупља 14. новембра у Спортском центру ФСС у Старој Пазови, дан касније (10,00) одлази у Манаму где ће 18. новембра (18,30) на програму бити пријатељски меч са Бахреином. Србија ће у својој бази у Дохи бити од 19. новембра. Селектор Драган Стојковић биће на располагању медијима у понедељак, 14. новембра (12,00) када ће одржати конференцију за медије у Спортском центру ФСС.

Поред самог Пиксија рођеног у Нишу, међу изабраним играчима су и тројица Нишлија, Андрија Живковић, Немања Радоњић и Иван Илић. 


#   Ниш   фудбал   репрезентација   Драган Стојковић   Андрија Живковић   Драган Стојковић Пикси   Светско првенство Катар   Иван Илић   Немања Радоњић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима