Јужна Србија Инфо

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1050  |  Приказано: 1 - 10

Туристичка организација Прокупља на Сајму туризма у Београду

Јужна Србија Инфо 17.02.2020.
Прокупље на Сајму туризма у Београду

Под слоганом “Пут под ноге”, у Београду ће се од 20. до 23. фебруара одржати 42. Међународни сајам туризма. На овој манифестацији, представиће се и Туристичка организација Прокупља.

опширније

Коментара: 0

"Пут под ноге": ТОН на београдском Сајму туризма

Јужна Србија Инфо 13.02.2020.
Пут под ноге

Крајем фебруара сваке године на неколико дана хале Београдског сајма постају „свет у малом“. У том периоду одржава се Сајам Туризма у Београду једна од највећих и најуспешнијих привредних манифестација промоције туризма у земљи и регион

опширније

Коментара: 0

Други „Театар на раскршћу“

Јужна Србија Инфо 13.02.2020.
Театар на раскршћу

Народно позориште Ниш, другу годину за редом, организује фестивал драме и позоришта балканског културног простора, такмичарског карактера, под називом „Театар на раскршћу“. Фестивал се одржава у Нишу, од 11. до 19. 03. 2020. године.

опширније

Коментара: 0

"Празник мимоза" у Нишу (ВИДЕО)

Белами, Јужна Србија Инфо 25.01.2020.
Празник мимоза

"Херцег фест“ потписали су у Нишу протокол о сарадњи, којим ће две установе, које су и до сада сарађивале у организацији филмских фестивала, проширити своју сарадњу.

опширније

Коментара: 0

Сокобања добила најмодернију Летњу позорницу у региону

Јужна Србија Инфо 22.01.2020.
Нова летња позорница

Принцеза бањског туризма Сокобања, од данас поседује једну од најмодернијих отворених сцена за извођење културно-уметничких догађаја у региону.

опширније

Коментара: 0

Новогодишња вожња фијакером у Тврђави

Јужна Србија Инфо 26.12.2019.
Вожња фијакером у Тврђави

Туристи који су за време новогодишњих празника у Нишу, као и наши суграђани први пут ће имати прилику да се возе фијакером у Нишкој тврђави.

опширније

Коментара: 0

Први корак ка заједничком туристичком бренду источне и јужне Србије

Јужна Србија Инфо 17.12.2019.
Туристички бренд источне и Јужне Србије

Данас је уз подршку Нишавског управног управног округа у организацији ТОН-а, на Природно математичком факултету одржан округли сто на коме су туристички посленици југа и истока Србије разговарали о формирању јединственог туристичког производа Нишавског, Пиротског, Јабланичког, Пчињског и Зајечарског округа

опширније

Коментара: 0

Туристички локалитети највеће нишке општине

Јужна Србија Инфо 17.12.2019.
Шта Медијана нуди туристима

Ученицима и грађанима Ниша данас је представљен документарни филм о туристичким локалитетима на подручју Градске општине Медијана. Циљ је промоција потенцијала туризма чија је локација на подручју највеће нишке општине, упознавање ученика и грађана са основним подацима који се тичу ових локалитета.

опширније

Коментара: 0

Новогодишњи фестивал НИШ У СРЦУ – БазАрт

Јужна Србија Инфо 07.12.2019.
Ниш у срцу

И ове године по угледу на европске градове, за новогодишње празнике, код споменика Сремцу и Калчи, одржаће се туристичка, музичка, изложбено-продајна, креативна манифестација, овај пут под називом "Новогодишњи фестивал НИШ У СРЦУ - БазАрт".

опширније

Коментара: 0

Виртуелна посета Великом и Малом Саборном храму у Нишу

Јужна Србија Инфо 03.12.2019.
Виртуелна тура нишким светињама

У години великог јубилеја, 200 година од изградње Малог Саборног храма - цркве Сабора Светих Архангела, након низа манифестација, промоције монографије, Свечане академије, Свете литургије коју је служио Његова светост Патријарх српски господин Иринеј, обележавања храмовне славе Аранђеловдана - Сабора Светог Архангела Михаила, из Епархије нишке стиже још једно…

опширније

Коментара: 0

 1  2  3  4  5  6  7  8 > >>Укупно: 1050  |  Приказано: 1 - 10