Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мушкарац избоден због телефонског позива бившој девојци

rssBookmark and Share

09.08.2017. Б.Јанчковић Блиц, Јужна Србија Инфо

Далибор Н. (37) ухапшен је јуче због сумње да је 6. августа после поноћи у тучи задао убодну рану Марку С. (33), након чега је Нишлија преминуо испред кафане.

Фото: РАС / РАС Србија Младић Марко С. пронађен је мртав испред кафане, док је Далибор рањен лежао у суседној улици. Полиција је пронашла и нож којим је марко убијен
Фото: РАС / РАС Србија Младић Марко С. пронађен је мртав испред кафане, док је Далибор рањен лежао у суседној улици. Полиција је пронашла и нож којим је марко убијен

Младић Марко С. пронађен је мртав испред кафане, док је Далибор рањен лежао у суседној улици. Полиција је пронашла и нож којим је марко убијен

Крвавој тучи у којој је у ноћи између 5. и 6. августа на Габровачком путу у Нишу ножем убијен Марко С. (33) а избоден Далибор Н. (37), претходио је вербални сукоб двојице актера током телефонског разговора.

- Марко С. се телефоном чуо са Нишлијком Д. Ж. коју је познавао одраније и са којом је некада можда био и у вези. Она је била у друштву са Далибором Н. са којим се сада, наводно, забавља. Далибор је нешто добацивао Марку током разговора, па је овај опсовао и запретио да ће доћи и показати му „како стоје ствари“ а са њим су пошла и тројица другова М. М. (30), Б. М. (23) и М. С. (33) - каже наш извор.

До обрачуна је дошло на земљаном делу ВИИ прилаза Габровачког пута. После фаталног убода ножем Марко С. је преминуо на лицу места а његово тело нађено је око 2.30 сати, док је Далибор Н. затечен недалеко одатле, са убодном раном у леђима и посекотинама на глави, али ван животне опасности.

Фото: ФБ Убијени Марко С. кренуо је са друштвом на Далибора Н.

- Једно мање сечиво нађено је поред тела убијеног Марка С. док је други, већи нож полиција нашла у трави недалеко од куће Д. Ж. и места где је затечен Далибор Н. Полиција и истражни органи још утврђују ко је први започето тучу, ко је кога убадао и тукао - додаје наш извор.

Осумњичени Далибор Н. је имао једну убодну рану у леђа, али није пробијена плућна марамица, као и три посекотине на темену и једну на потиљку, па се претпоставља да је задобио повреду ножем са мањим сечивом. Сумња се да су у тучи коришћени и зашиљени делови са једне оближње ограде, па ће у истрази бити утврђено да ли је Далибор неке од повреда задобио на тај начин. Тројица Маркових пријатеља, који су задржани до 48 сати, пак, негирају да су повредили Далибора, који такође негира да је убо Марка, већ да је само замахивао рукама у покушају да се одбрани.

Није искључено ни да су неки од актера туче били под дејством дроге јер је на месту обрачуна пронађена и кесица са мањом количином марихуане.

Комшије из краја кажу да су се из мрака после два часа иза поноћи чули ларма и повици, али да нико није смео да изађе на улицу.

- Чула се вика, галама, повици „бежи“. Овог рањеног момка смо виђали да је ту долазио у комшилук код Д. Ж. и раније, у протеклих годину дана. Овог другог који је убијен никада нисмо видели у овом крају - причају забринуте комшије.


#   полиција   убиство   Габровачка река   Д.Н.   М.С.   Бољи живот кафана
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима