Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Разигране улице" малишана у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 02.06.2018. Јужна Србија Инфо

Јуче је центар Лесковца био препун дечје граје, смеха и радости. Предшколска установа „Вукица Митровић“ по седми пут организовала је манифестацију „Разигране улице 2018“ са темом „Путовање Европом“.

"Разигране улице" малишана у Лесковцу

Малишани из свих вртића ПУ „Вукица Митровић“ изводили су традиционалне игре европских земаља попут сиртакија и валцера, док су Србију представили песмом „Играле се делије“.

Манифестацију је отворила Јасмина Ранђеловић, заменица градоначелника.

„На овом свету не постоји ништа лепше од срећног и насмејаног детета, зато су манифестације попут данашње веома значајне јер Лесковац испуњавају дечјом грајом, смехом и увесељавају све нас. Деца и млади су наша будућност, зато санирамо и уређујемо школе, вртиће, терене, игралишта и паркове како бисмо им обезбедили што боље услове за живот, развој, дружење и игру. 

Драга децо, када вас видим овако насмејане и разигране, моје срце, а верујем и срца свих Лесковчана су пуна. Желим вам да се данас лепо забавите и уживате у плесу са мамама, татама и вашим васпитачима и да се следеће године поново дружимо на истом месту“ рекла је заменица Ранђеловић


#   Лесковац   малишани   Јасмина Ранђеловић   Вукица Митровић ПУ   Разигране улице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима