Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Отворен модеран "Капитол парк" у Лесковцу (ФОТО)

rssBookmark and Share

Лесковац 10.05.2019. Јужна Србија Инфо

У Лесковцу је јуче отворен Капитол парк, тржни центар чији се продајни објекат простире на 6500 квадратних метара, док се читав комплекс простире на 16500 квадратних метара.

Отворен модеран "Капитол парк" у Лесковцу (ФОТО)

Лесковчанима ће од јуче бити доступни еминентни домаћи и страни брендови у 16 продавница међу којима су Даихман, Гигатрон, ЛЦ Ваикики, Лили, Интерспорт, Пертини, Топ Шоп, Макси...

Британска компанија Посејдон група и белгијска Митиска су у изградњу овог објекта уложиле преко 10 милиона евра.

Свечаном отварању присуствовао је градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, бројни гости, као и директор Посејдон групе у Србији Џејмс Ган.

Градоначелник Цветановић је представницима Посејдон групе пожелео добродошлицу у Лесковац и пожелео све најбоље у даљем раду и истакао: „Лесковац је, осим по нашем чувеном роштиљу и гостопримљивости, постао препознатљив као град грађевинарства и нових инвестиција. Град се током последњих шест и по година градио, развијао и израстао у мултинационални привредни центар који је дом компанијама из Јужне Кореје, Турске, Немачке, Грчке, Данске, Белгије и Велике Британије.

Ка циљу да постанемо привлачно место за домаће и стране инвеститоре ишли смо полако. Корак по корак, степеник по степеник, предано смо радили да постанемо локална самоуправа са повољним пословним окружењем и то доказује BFC сертификат чији смо поносни носиоци али и данашњи дан, када отварамо овај савремени тржни центар. Надам се да ће нашим пријатељима и партнерима из Посејдон групе бити пријатно у Лесковцу и да ћемо ускоро отворити и други Капитол парк у нашем граду.

Џејмс Ган је исказао велико задовољство због отварања ритејла у Лесковцу и рекао: „Са великим задовољством отварамо наш четврти по реду ритејл парк у Србији. Посејдон је присутан у Србији више од деценије као групација која се бави инвестирањем, развојем и управљањем комерцијалним некретнинама, а само у последњих пет година отворили смо Капитол Паркове у Шапцу, Сомбору и Београду, а данас имамо велико задовољство да будемо у Лесковцу.“

Након свечаног отварања посетиоци ће моћи да уживају различитим садржајима, забавном програму, концерту Тропико бенда и ватромету.


#   Лесковац   Горан Цветановић   тржни центар   локална самоуправа   Тропико бенд   Шопинг центар   Капитол парк
@CvetanovicG @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима