Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Распродати сви ресторани за дочек Нове године у Лесковцу

rssBookmark and Share

Лесковац 31.12.2017. Срђан Цонић и Југослав Цветковић, РТС

Лесковчани су чувене мераклије па је и са њима провод загарантован. Зато су ваљда и кафане увек пуне. У новогодишњој ноћи слободних места нема иако за дочек треба издвојити и до пет хиљада динара.

Распродати сви ресторани за дочек Нове године у Лесковцу

Кад је славље, нек је славље, за цену се не пита. Без обзира на беспарицу изгледа да Лесковчани за дочек Нове године увек имају довољно пара, јер сви ресторани су распродати. Неки од њих направили су и нове свечане сале где ће гостовати и познате естрадне звезде.

"Наши капацитет је око 1.000 људи за дочек за друго вече за треће вече тако да су нам сви капацитети пуни. Дочек Нове године кошта 4.950 динара", каже Милена Пешић, етно комплекс Апостоловић.

За новогодишње празнике у Лесковцу све више гостију из суседних земаља - Бугарске, Македоније, а ту су и Грци. Добра музика добра храна и добар провод је гарантован.

"Има доста гостију из Бугарске, Словеније и тако. Не питају за цену, али ми прилагодимо цену и нисмо је мењали од прошле године. Кошта 4.500 хиљаде динара", каже Драган Стаменковић - етно брвнара Грош.

И ове године по традицији град је организовао дочек на широкој чаршији. Уз трубаче и нишку групу "Кербер", Туристичка организација припремила је уз кувано вино ракију и бесплатан роштиљ.

"Како имамо информацију да ће бити лепо време очекујемо око 3.000 људи на тргу", каже Небојша Коцић, директор ТОЛ-а.

У сваком случају у Лесковцу се припреме за дочек нове 2018. приводе крају. Судећи колике ће бити гужве у ресторанима за дочек, 2017. и није била тако лоша.

Срђан Цонић и Југослав Цветковић, РТС

video...

Коментара: 0


#   Лесковац   Нова година  ресторан  дочек
@
[ Додај коментар ]