Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Делови стаза на Новом гробљу неуредни

rssBookmark and Share

Ниш 26.09.2021. Јужна Србија Инфо, Нишке вести, ТВ Зона плус

Гостујући у емисији "Градске приче" на ТВ Зона плус, градоначелница Ниша Драгана Сотировски најавила је да ће наредних дана разговарати са руководством ЈКП „Горице“ како би стање на Новом гробљу под хитно било „доведено у ред“.

Делови стаза на Новом гробљу неуредни

Она је изјавила да је недопустиво да деоница од улаза до капеле буде неуређена, као да су недопустиви пуни контејнери и неуредне стазе.

“Када ви видите да једна поворка у тужним тенуцима, када има сахрану, мора да прескаче гомилице земље која се износи и на главне и на споредне стазе, ја то не могу да разумем”, изјавила је Сотировски.

Она је казала да то што тренуно није ту машина за уклање земље, не сме да буде оправдање, ни радницима ни руковдоству предузећа, јер има начина да се бар лопатама очисте наноси.

“Питаћу их шта наредне недеље шта су урадили са стазом за коју сам дала налог да се избетонира још пре три месеца. То је стаза од улаза до капела где можете ногу да сломите кад идете, а сви прозале туда”, нагласила је Сотировски.

Критикујући стање на Новом гробљу, Сотировски је рекла да ће руководству „Горице“ поставити питање утрошква новца од наплате различитих услуга, од паркирања, преко укопа и одржавања гробних места.


#   Ниш   Драгана Сотировски   Горица ЈКП   ТВ Зона Плус   Ново гробље
#GradonacelnicaN @


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима