Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Посебан режим саобраћаја због параде безбедносних снага "Одбрана слободе" у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 04.05.2019. Јужна Србија Инфо

На основу одлуке председника Републике Србије и врховног команданта Војске Србије Александра Вучића, поводом Дана победе, приказ способности Војске Србије и Министарства унутрашњих послова Републике Србије „ОДБРАНА СЛОБОДЕ“ биће одржан 10. маја 2019. године са почетком у 11 часова у Нишу (Булевар Николе Тесле).

Фото: Њ.П. Јужна Србија
Фото: Њ.П. Јужна Србија

Програм приказа обухвата свечани дефиле пешадијског ешелона, дефиле моторизованог ешелона, налет ваздухопловног ешелона и падобрански десант.

Планирано је учешће више од 4.000 припадника Војске Србије и МУП-а, око 300 борбених и неборбених возила и система и око 40 ваздухоплова.

Ради припреме и увежбавања за приказ, од 4. до 10. маја, у времену од 9 до 19 часова, биће уведен посебан режим саобраћаја у Булевару Николе Тесле, Булевару Хероја са Кошара, Булевару 12. фебруар (две коловозне траке у смеру од раскрснице са ул. Сарајевска до скретања за Чумурлијски пут) и у улици Александра Медведева (од улаза у насеље Стеван Синђелић до Булевара Николе Тесле).

У оквиру припрема за приказ способности, од 4. до 10. маја, војни ваздухоплови надлетаће подручје Ниша.

Грађанима и медијима, биће омогућено праћење провере припремљености за приказ од 7. до 9. маја, као и самог приказа способности који ће бити одржан у петак, 10. маја.

Ускоро детаљан приказ измене саобраћаја...

Коментара: 0


#   Ниш   саобраћај   МУП РС   Александар Вучић   Стеван Синђелић   Булевар Николе Тесле   Војска Србије   војна парада   Одбрана слободе парада
@avucic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима