Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ученици Гимназије "Стеван Сремац" извешће у Народном позоришту представу "Друштво мртвих песника"- приход иде у хуманитарне сврхе

rssBookmark and Share

Ниш 09.04.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

У петак, 12. априла, у Народном позоришту у Нишу, ученици драмске секције Прве нишке Гимназије "Стеван Сремац" извешће представу "Друштво мртвих песника". Сав приход од продаје улазница биће намењен за помоћ деци оболелој од рака.

Ученици Гимназије "Стеван Сремац" извешће у Народном позоришту представу "Друштво мртвих песника"- приход иде у хуманитарне сврхе

Цена улазнице за овај хуманитарни догађај износи 300 динара. Такође, на улазу ће бити постављена кутија за добровољне прилоге, где ће посетиоци имати прилику да допринесу акцији колико год то желе и могу.

"Друштво мртвих песника" је култна драма која нас подсећа на важност уметности, слободе изражавања и храбрости да се следи своји снови. Ова представа, изведена од стране талентованих ученика, има за циљ да подигне свест о значају солидарности и подршке онима који се боре са тешком болешћу.

Позивамо све љубитеље позоришта и све хумане људе да подрже ову племениту иницијативу ученика Прве нишке гимназије. Ваша подршка може направити велику разлику у животу деце која се суочавају са раком.


#   Ниш   глумци   Народно позориште   Гимназија Стеван Сремац   драмска секција   ученици глумци
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима