Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарна акција “Клизалиште отвореног срца” клуба "Оксиген"

rssBookmark and Share

Ниш 29.12.2020. Јужна Србија Инфо

У среду 30. децембра са почетком у 19:30 часова, на клизалишту у оквиру СЦ "Чаир", одржаћемо хуманитарну акцију “Клизалиште отвореног срца” намењену деци из социјално угрожених породица, кажу из клуба "Оксиген" (Oxigen).

Хуманитарна акција “Клизалиште отвореног срца” клуба "Оксиген"

"Идеја којом смо се носили јесте да деца чији родитељи немају средстава да им обезбеде пакетиће, програм забаве и клизања, игре и дружења на леду, могу да добију и пакетиће, и Деда Мраза, као и да прославе новогодишње празнике са бар мало више осмеха и успомена. Имаћемо музику и Деда Мраза који ће да дели пакетиће деци.

Због епидемиолошке ситуације, кратког времена реализације као и ограничених ресурса, ове године ће највише 30 детета узраста око 10 година да учествују у овој акцији. Идеја је да наредних година кад услови буду бољи, већи број деце из Ниша  учествује у овом програму.

Организатор и иницијатор је Спортски клуб "Оксиген" из Ниша, покровитељ акције и коорганизатор је градска општина Црвени Крст, уз техничку подршку Спортског центра Чаир.

Акција ће се одржати уз све мере прописане од стране Кризног Штаба, ограничен број деце ће бити на леду, све у складу са прописима и условима!., додају из "Оксигена".

 


#   Ниш   деца   социјално угрожени   клизиште   ски ролери   Чаир СЦ   Оксиген ролер клуб
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима