Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковац финансира спортске клубове у граду

rssBookmark and Share

Лесковац 22.09.2016.

Јуче су подељени уговори о финансирању и суфинансирању пројеката у области спорта. Укупно 113 клубова и организација добило је средства на конкурсу расписаном за другу половину године, преко којег су опредељена 23 милиона динара.

Лесковац финансира спортске клубове у граду

Исти износ средстава већ је подељен по конкурсу за првих шест месеци ове године када су подржани пројекти 116 спортских клубова.

- Кроз пројектно финансирање спорта, културе, социјалне заштите, информисања тежимо да изађемо у сусрет потребама организација из ових области и допринесемо побољшању квалитета различитих сегмената живота наших суграђана. Наставићемо да вас подржавамо и даље, уз подсећање да добро испланирате своје буџете како бисмо преко пројектног финансирања покрили све ваше активности. Свима вама желим пуно успеха у новој сезони. Нека вам наша подршка буде само мотив више да напорно радите и тренирате јер без жеље и рада неће бити ни резултата, казао је градоначелник Лесковца у обраћању представницима спортских клубова и организација.

За пројектно финансирање спортских клубова у току ове године опредељено је 46 милиона динара, скоро дупло више него 2013. Осим тога додатних 9 милиона динара издваја се за накнаде превоза, а још 3,5 милиона за набавку спортске опреме и реквизита.


#   Лесковац   Градско веће   спорт   финансирање   клубови   суфинансирање   пројектно финансирање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима