Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Партизан прошлост, данас свом снагом на Младост

rssBookmark and Share

Ниш 09.03.2019. ФК Раднички

Фудбалери Радничког нису имали пуно времена да славе победу против Партизана у гостима, пошто већ у суботу од 15 сати дочекују Младост из Лучана, у утакмици 26. кола Суперлиге Србије. Раднички је у серији од осам првенствених победа, последњи пораз доживео је још 29. јула прошле године и тренутно је други на табели са 62 бода на свом конту. Младост у Ниш стиже као петопласирана екипа на табели са 39 освојених бодова.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

Фудбалски клуб Раднички одлучио је да своје присталице награди за овај сусрет, па ће улаз на стадион Чаир бити бесплатан.

Дуел против Младости је на редовној конференцији за медије најавио шеф стручног штаба нишког тима Ненад Лалатовић.

-Драго ми је што ће бити слободан улаз и надам се да ће на овој утакмици бити још више публике него што је било на претходним. Сматрам да играчи Радничког својим играма и односом према клубу заслужују да сутра имају велику подршку. Они су показали да су право благо Радничког  и да сваки Нишлија треба да буде поносан на њих.  Што се тиче саме утакмице, ја морам да кажем да изузетно респектујем екипу Младости. Сматрам да су по квалитету међу пет најбољих тимова у Србији. Играју добро у гостима и узимају доста бодова. Имају феноменалне контре, чврста су и искусна екипа који у гостима знају да играју на резултат. По мени је ово најбоља екипа која ће у овом делу сезоне гостовати на Чаиру. Али, без обзира на то код нас је самопуздање на веома високом нивоу.  Даћемо све од себе, као и увек, да одиграмо добро и да на крају меча обрадујемо наше навијаче.  Морамо бити опрезни, јер после великих утакмица као што је била ова против Партизана долази до великог пражњења код фудбалера. Ја сам мојим играчима рекао да то што смо победили Партизан не мора ништа да значи и да ће нам за успех против Младости требати максималан фокус током свих 90 минута, јер ако не уђу са таквим односом неће успети да савладају Лучане. Ја им нећу дозволити да се опусте и надам се да ћемо успети да забележимо нова три бода уз велику подршку са трибина- рекао је Лалатовић.

Због четири жута картона за Раднички на овом мечу неће наступити најбољи стрелац Суперлиге Нермин Хаскић, а Ненад Лалатовић је најавио још неколико промена у стартној постави, јер екипу већ у среду очекују четвртфинални дуел у Купу Србије са новосадском Војводином. 


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Младост ФК Лучани   Ненад Лалатовић   шеф стручног штаба
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима