Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пливачки митинг, „Лесковачки победник 2018“

rssBookmark and Share

Лесковац 07.10.2018. Јужна србија Инфо

На базенима СРЦ „Дубочица“ данас је одржан пливачки митинг под називом „Лесковачки победник 2018“. Овај куп међународног карактера, одржава се осми пут, а ове године на купу се окупило 489 такмичара из двадесетак клубова Србије, Македоније и Бугарске.

Пливачки митинг, „Лесковачки победник 2018“

Пливачки клуб „Лесковац“ може да се похвали изузетно успешним пливачима, који постижу запажене резултате на бројним такмичењим. Град ће успешним спортским клубовима увек бити подршка у жељи да талентовани спортисти остварују још запаженије резултате и тиме допринесу даљем развоју спорта у Лесковцу.

„Како смо свесни бенефита пливања, ове године ће 20 младих пливача бити награђени за Дан града, а њих троје ће добити и новчану Октобарску награду,” – истакла је Бранкица Стаменковић испред локалне самоуправе и отворила ово такмичење.

Град Лесковац пливачки клуб „Лесковац“ суфинансира и за ту сврху је ове године издвојио милион динара, што ће наставити и у будућности, јер је улагање у децу и омладину, у њихов развој један од приоритета локалне самоуправе.

Коментара: 0


#   Лесковац   пливање   Бугарска   Дан града   Македонија   СЦ Дубочица   Пливачки клуб Дубочица   Пливашки митинг
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима