Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички против Партизана, други пут ове недеље

rssBookmark and Share

Београд 05.03.2016.

После четвртфиналног меча у купу, црно-бели поново играју са Радничким из Ниша, овог пута у оквиру 25. кола Супер лиге Србије у Нишу. Меч је на програму у недељу од 19 сати.

Раднички против Партизана, други пут ове недеље

Тренер Радничког Милан Раставац наводи да је његов тим доста научио о противнику у претходном мечу, нада се да ће „Реал са Нишаве“ имати снаге да се избори за позитиван исход.

– Припрема за овај меч је једноставна, дочекујемо Партизан. Свесни смо да уколико желимо позитиван резултат, морамо дати све од себе. Добра ствар из претходног меча јесте то што можемо да извучемо поуке, на који начин, којим алаткама можемо да угрозимо Партизан и како да се одбранимо. Мислим да ће наредни меч бити доста другачији. Радујемо се што ћемо играти пред нашим навијачима. Сви једва чекамо следећу утакмицу – поручује Раставац

Владимир Ђорђевић има повреду од раније, као и Милош Живковић. Повређен је и Томић, који ће мировати најмање петнаест дана, поручио је тренер нишког тима.

Млади везиста Радничког Андреја Апостоловић истиче да према противнику гаји респект, али да је предност Радничког подршка Мераклија, које позива да у што већем броју испуне Чаир.

– Што се тиче утакмице коју смо одиграли у Београду и начина на који смо изгубили тешко нам је пао. Надам се да ћемо извући поуке из тога. Надам се да ћемо исправити неке грешке, црно-бели увек заслужују респект, упркос позицији на којој се налазе. Што се тиче амбијента, пуно нам значи то што ћемо имати подршку Мераклија.

Пред пут у Ниш, тренер Партизана Иван Томић одржао је прес конференцију на Земунелу (видео).

Капије Чаира отварају се од 17 часова, а карте се могу купити на билетарници Хале Чаир и на штанду код биоскопа Вилин Град. На дан утакмице могу се купити и на источној трибини стадиона Чаир. Цене улазница биће 200 динара за јужну и северну трибину, 400 динара трибину исток и запад. Промоције за децу и даме које важе на свакој утакмици, на овој неће важити.

 

Мечеви 25. кола Супер лиге Србије

Субота, 5.3.2016.

14.00 Вождовац – Младост
18.00 Ц.звезда – Јагодина (Арена спорт 3)

Недеља, 6.3.2016.

13.00 Рад – Војводина (Арена спорт 1)
14.00 Борац – Спартак
14.00 Чукарички – Јавор Матис
14.00 ОФК Београд – Нови Пазар
14.00 Радник – Металац
19.00 Раднички – Партизан (Арена спорт 3)

Биланс првенствених мечева Партизана и Радничког из Ниша

Место одигравањаОдигране утакмицеПобеде ПартизанаНерешени исходиПобеде РадничкогГол разлика
Београд412711382:31
Ниш411715957:32
УКУПНО82442612139:63

Коришћени материјали ФК Партизан и ФК Раднички Ниш


#   Београд   фудбал   Вилин Град   Раднички ФК   Партизан ФК   Милош Живковић   Нови Пазар   Владимир Ђорђевић   Милан Раставац   ОФК Београд   Иван Томић   Андреја Апостоловић
@NisRadnicki @FKPartizanBG @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима