Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички спреман да се супротстави Црвеној звезди вечерас на свом терену

rssBookmark and Share

Ниш 13.03.2024. З. Стојнић, Јужна Србија Инфо

Вечерас, од 19 часова, на стадиону Чаир у Нишу, екипа Радничког дочекује екипу Црвене звезде у склопу 25. кола Супер лиге Србије. Након неуспеха против Железничара у Панчеву, Раднички је оставио шефа стручног штаба, Николу Трајковића, који је поднео оставку на своју функцију.

Фото: ФК Раднички
Фото: ФК Раднички

С обзиром на изостанак Трајковића, тренера Владимира Ђорђевића и Душана Ђокића, који су добили црвене картоне у претходном мечу, Раднички се суочава с кадровским изазовима. Неколико играча такође изостаје због накупљених жутих картона и повреда.

На конференцији за медије, тренер Владимир Ђорђевић изложио је кадровску ситуацију и изразио оптимизам упркос тешким околностима. Његове речи одраз су мотивације и спремности за предстојећи сусрет.

Иако је свесан изазова, Ђорђевић истиче значај мотивације и подршке публике у оваквим моментима. Упркос тешким тренутцима, он изразава веру у своје играче и спремност да се супротстави екипи Црвене звезде.

Меч на стадиону Чаир судиће главни судија Марко Ивковић, који је већ имао искуство судења у претходном сусрету ових двеју екипа на Чаиру у сезони 2022/23.


#   Ниш   фудбал   Раднички ФК   Црвена Звезда ФК   Владимир Ђорђевић
@NisRadnicki @crvenazvezdafk @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима