Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Раднички: Сви очекују победу сутра

rssBookmark and Share

23.09.2017. ФК Раднички

На прес конференцији поводом предстојеће утакмице коју ће Раднички одиграти против Јавор-Матиса своје очекивања су изнели шеф стручног штаба Иван Јевић као и фудбалери Саша Стојановић и Младен Живковић.

Раднички: Сви очекују победу сутра

Тренер Јевићје на почетку разговора нагласио да се очекивања од Радничког знају, а то је свакако победа. Он је нагласио да у тиму постоји доста повређених и прехлађених играча и додао је да се упркос томе морају фокусирати на победу, тако да ће на предстојећој утакмици у првом саставу играти они који су најспремнији. О екипи Јавора је рекао да су у игри доста дефанзивни али да имају неколико добрих играча које би могли да искористе. Осврнувши се на утакмицу коју је Раднички изгубио и испао из даљег такмичења у Купу Србије, рекао је да је стручни штаб заједно са управом, имао конструктиван састанак са играчима, на којемсу покушали да реше све проблеме који су довели до таквог исхода утакмице. Такође је рекао да су млади играчи добили своју шансу и минутажу на утакмици, у којој су могли да се покажу, али је нису на најбољи могући начин искористили. Без обзира што су изгубили последње три одигране утакмице, сматра да је у утакмици са Партизаном било пар индивидуалних грешака али да је генерално задовољан оним што су играчи показали у игри против Партизана.

Фудбалер Стојановић сматра да ће Јавор покушати да искористи тренутни „пад“ који је осетан у екипи, због изгубљене утакмице против Златибора. Он је нагласио да ће екипа Радничког дати све од себе како би освојили три бода.

Живковић је нагласио, да ће и он такође дати све од себе на предстојећој утакмици, јер су на адекватан начин препознали проблем, који је довео до незадовољавајућих резултата и на путу су да га успешно реше.


#   фудбал   Раднички ФК   Саша Стојановић   Јавор ФК   Иван Јевић
@NisRadnicki @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима