Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сваки кош на Купу - за децу!

rssBookmark and Share

17.02.2016. Телеком Србија

Завршни турнир Купа "Радивоја Кораћа" имаће и лепу, хуманитарну димензију. Телеком Србија ће за сваки кош постигнут на утакмицама донирати по три евра (у динарској противредности).

Сваки кош на Купу - за децу!

Финални турнир Купа "Радивоја Кораћа", који ће од 18. до 21. фебруара бити одржан у Нишу, поред такмичарске имаће ове године и хуманитарну димензију.

Компанија Телеком Србија, спонзор Кошаркашког савеза Србије, донираће за сваки поен постигнут на свим утакмицама на турниру по три евра у динарској противвредности.

Донација, чији ће износ зависити од остварених резултата, намењена је најмлађим Нишлијама, ђацима и штићеницима следећих установа: Специјалној школи "Бубањ", Установи социјалне заштите центар "Мара", Дому за децу без родитељског старања "Душко Радовић" и Специјалној школи за основно и средње образовање "14. октобар".

На овај начин, турнир који носи име великог човека и кошаркаша, Радивоја Кораћа, послаће и хуману, људску поруку о солидарности са онима којима је помоћ најпотребнија.

Телеком Србија позива све Нишлије и љубитеље кошарке у халу Чаир где ће, поред прилике да гледају најбоље српске клубове, моћи да учествују и у многобројним занимљивим кошаркашким играма и тако освоје мобилни телефон и друге награде намењене најуспешнијима.

Надамо се да ће стрелци бити расположени, па позивамо тренере и кошаркаше да се игра на кош више!


#   кошарка   образовање   хуманост   Телеком Србија   донација   Куп Радивој Кораћ   Душко Радовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима