Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Телеком донира малишанима у Нишу 4000 евра сакупљених кошевима на Купу Радивоја Кораћа

rssBookmark and Share

22.02.2016. Јужна Србија Инфо

Како је саопштено из Телекома, одлучено је да се у донацију додају и поени малишана којима је донација намењена, а који су имали прилику да своје кошаркашко умеће покажу на полувремену утакмица Купа Радивоја Кораћа.

Фото: М.Н. Прес
Фото: М.Н. Прес

Компанија Телеком Србије донираће 4.000 евра у динарској противвредности младим Нишлијама на основу хуманитарне акције у сарадњи са Кошаркашким савезом Србије током завршног турнира Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

Као што је и најављено Телеком ће за сваки постигнути поен уплатити по три евра, што је укупно 3.294 евра, с обзиром на то да је на седам утакмица постигнуто 1.098 поена.

Такође, како је саопштено из Телекома, одлучено је да се у донацију додаји поени малишана којима је донација намењена, а који су имали прилику да своје кошаркашко умеће покажу на полувременима утакмица.

Тако је укупан износ донације достигао 4.000 евра и биће равномерно расподељен следећим установама: Специјалној школи "Бубањ", Установи социјалне заштите центар "Мара", Дому за децу без родитељског старања "Душко Радовић" и Специјалној школи за основно и средње образовање "14. октобар" из Ниша.

 

Извор: mozzartsport.com, Фото: М.Н. Прес


#   кошарка   деца   образовање   Телеком Србија   донација   болесна деца   Кошаркашки савез Србије   Куп Радивој Кораћ   Душко Радовић
@KSSrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима