Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Међународни сајам туризма у Нишу

rssBookmark and Share

20.04.2016. Јужна Србија Инфо

Међународни Сајам туризма и активног одмора Ниш 2016. 17. по реду, биће одржан у периоду од 26.04. – 28.04.2016. године у хали СЦ „Чаир“ у Нишу.

Међународни сајам туризма у Нишу

У 2015. години одржан је 16. Међународни сајам туризма и активног одмора, у пословној атмосфери и сјајном духу, са рекордних 140 излагача из земље и из региона, Републике Српске, Црне Горе, Бугарске, Мађарске и Грчке међу којима су биле туристичке агенције, туроператори, туристичке организације градова и општина, хотелијери, представници бањског и здравственог туризма, представници спортско – рекреативног туризма и активног одмора, организатори манифестација, као и удружења самосталних излагача сувенира.

Поред туристичких организација и агенција које традиционално учествују на нишком Сајму туризма, и које су дугогодишњим ангажовањем допринеле обликовању манифестације, ове године смо имали и оне излагаче који су по први пут били део понуде Сајма и тиме допринели његовој разноврсности. Очекујемо да након успешних резултата, на следећем Сајму, многи од њих понове своје учешће. С тим у вези, очекујемо и да предстојећи Сајам у најмању руку понови успешност претходног Сајма и да још једном буде место окупљања релевантних носиоца туристичке привреде земље и региона.

Поред активног одмора као теме Сајма, ове године акценат ће бити и на гастрономској и винској понуди, што се пре свега односи на презентацију и дегустацију карактеристичне локалне кухиње излагача. С тога вас позивамо да се прикључите и у оквиру промоције свог краја, општине, града, уврстите и промоцију и дегустацију јела и пића, као једног дела промоције културног наслеђа свог региона, што је данас популаран вид туризма у свету.

За све заинтересоване учеснике и овог пута припремљена је понуда у виду посебних услова за ране пријаве и уплате, у виду попуста за закуп простора и презентацију програма током трајања Сајма. Период трајања ове акције од 20% попуста траје до 31. јануара 2016. године.


#   Чаир   Туристичке агенције   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма   Сајам туризма и активног одмора
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима