Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Одмор те чека у Нишу": ТОН на Међународном сајму туризма у Београду

rssBookmark and Share

Ниш 22.02.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Туристичка организација Ниш учествује на 40-том Међународном сајму туризма у Београду, који се одржава од 22 до 25. фебруара, 2018.
Град Ниш и Нишка Бања ће представити своји богату понуду.

"Одмор те чека у Нишу": ТОН на Међународном сајму туризма у Београду

Слоган овогодишњег 40. Међународном сајму туризма у Београду гласи "Одмор те чека", а Ниш би са пуним правом могао да позвве госте под слоганом  "Мерак, бурна историја и домћа храна" чекају све туристе.

Модеран и привлачан пулт Туристичке ораганизације Ниш, поред богате понуде привућиће велики број посетиоца Сајма, процене су ораганизатора.

Туристичка организација Ниш основана 1995. године као служба чије су основне делатности израда програма развоја и унапређења туризма на подручју Ниша и Нишке Бање, у потпуности је оправадала своје постојање а то потврђују скоро историјски резултати, односно подаци Завода за статистику о сталном расту посетиоца и ноћења, посебно у протекле четири године, под руководством добро организованог меннанџмента.

У Ниш се не долази више само на фестивале и град на Нишави није више само успутна станица гастарбајтера из Турске и Грчке, већ је све већи број оних који долазе на краћи, а не ретко и дужи одмор.

Према истраживањима, гостољубивост, добра храна и јефтини смештај по свим светским стандардима, јесу предности туристичке понуде Ниша и околине.

Новина је да одлуком Министарства трговине, туризма и телекомуникација Ниш и Нишка Бања нису више на “црној листи” за коришћење бесплатних ваучера у оквиру туристичке акције “Моја Србија.

Да се знање и упоран рад на промоцији Ниша и његових вредности исплати, најбоље показје пример тимског рада Туристичке организације Ниш и директора Уроша Парлића.

 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Урош Парлић   Туристичка организација Ниш   Сајам туризма  Сајма туризма Београд
@
[ Додај коментар ]