Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

25 година рада и постојања РТВ Белами

rssBookmark and Share

Ниш 06.05.2018. Јужна Србија Инфо

Радио телевезија Белами (Belle amie) уз обележавање крсне славе Ђурђевдан, прославила је 25 година рада и постојања.

РТВ Белами: screeneshot
РТВ Белами: screeneshot

РТВ "Белами" је најстарији приватни нишки медиј. Белами је са радом кренуо 1993, као прва приватна радио станица која је програм емитовала у Нишу.

Убрзо након тога Белами отвара нови радио, да би 2006. године почео емитовање. ТВ "Белами" важи за медиј који је препознатљив по незавиности и објективности и једини је медиј који никад није био повезиван ни са једном политичком странком. У медијску империју југоисточне Србије спадају и "Народне новине" које су такође у саставу "Белами корпорације“.

Ова телевизија је најгледанија регионална и кабловска телевизија у Србији и једина регионална тв станица која емитује дигитални телевизијски сигнал (21. канал). У "Белами медијску империју" спада и белами портал, који важи за један од најпосећенијих у региону.

Једне од најпознатијих емисија на овој регионалној телевизији су, "Одговорни", "Белами поподне", "Белами јутро", "Седми дан", "Ребус", "Између редова", "Изјава недеље", "Суботом" и друге.

Према званичним мерењима гледаности све емисије телевизије "Белами" су веома гледане, што потврђују и многе награде које су добили аутори истих.


#   Ниш   годишњица   медији   Белами РТВ   Народне новине   рођендан   Између редова
@belamiportal @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима