Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Акција „Посади свој хлад“ - Ниш богатији за 1.600 стабала белог јасена

rssBookmark and Share

Ниш 10.12.2020. Јужна Србија Инфо

Ниш ће бити богатији за 1.600 садница белог јасена у акцији „Посади свој хлад“ у којој учествују грађани, градска општина Палилула и ЈКП „Медиана“, кажу надлежни.

Акција „Посади свој хлад“ - Ниш богатији за 1.600 стабала белог јасена

Грађанима Ниша наредних дана биће подељено 1.350 бесплатних садница белог јасена у времену од 10 до 14 сати у цвећарама ЈКП „Медиана“, онима који су се претходно пријавили за учешће у акцији.

У школским двориштима и на фудбалским игралиштима Канцеларија за младе градске општине Палилула засадиће 250 стабала овог дрвета.

Грађани који преузму саднице моћи ће да засаде бели јасен само у свом дворишту или на свом поседу, после садње имаће обавезу да се фотографишу поред стабла и фотографију пошаљу администратору акције.

Саднице су донација друштвено одговорних компанија, партнера који су се одазвали позиву да учестују у овој акцији Зеленог развојног центра из Сремске Митровице који већ пет година обележава Светски дан чишћења у Републици Србији.

Грађани уз садницу добијају упутство за садњу, таблу за уписивање свог имена, датума садње и имена партнера који је обезбедио садницу.

 

 

 

 

 


#   Ниш   Драгана Сотировски   Медиана ЈКП   дрвеће   саднице   ГО Палилула   Посади свој хлад акциа
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима