Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Данас заседа Кризни штаб - У Нишу изречено 10 казни, једна особа затечена на две журке исте вечери

rssBookmark and Share

Ниш 01.03.2021. РТС, Јужна Србија Инфо

Седница Кризног штаба, на којој ће бити анализирана епидемиолошка ситуација у земљи, биће одржана данас у 15 сати, најављено је из Владе Србије.

Данас заседа Кризни штаб - У Нишу изречено 10 казни, једна особа затечена на две журке исте вечери

Из Комуналне милиције Ниша су навели да су током викенда примили 26 пријава грађана за ремећење кућног реда у стамбеним зградама.

"Од стране Комуналне милиције је издато укупно 15 прекршајних налога за кршење кућног реда у стамбеним зградама, седам прекршајних налога је издато за непридржавање личних мера заштите, односно за неношење маски, три прекршајна налога су издата за организовање окупљања више од пет лица у затвореном простору и један прекршајни налог је издат за непоступање по наређењу комуналног милиционара", рекао је Милан Ђорђевић из нишке Комуналне милиције.

Навео је да се често дешава да се окупља већи број лица од дозвољеног и апеловао је на грађане Ниша да се придржавају мера.

Када је реч о угоститељским објектима, Ђорђевић је навео да су се придржавали мера.

Потврдио је да је у петак једна особа затечена на две различите журке.

"Није му било довољно што је санкционисан приликом поступања на једној локацији, већ се одмах након тога преселио и на другу локацију, где смо такође поступали и ту је санкционисан издавањем прекршајног налога", истакао је Ђорђевић.

Додао је да није могуће издати прекршајне налоге малолетним лицима, па да се ти налози издају њиховим родитељима и старатељима и апеловао на њих да воде рачуна где им се крећу деца.


#   Ниш   комунална полиција   Милан Ђорђевић   угоститељски објекат   кризни штаб   Комунална милиција   Коронавирус
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима