Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Добри резултати припадника МУП-а у Босилеграду

rssBookmark and Share

Босилеград 02.07.2017. Јужна Србија Инфо

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић посетио је у петак Босилеград, где је са председником општине Владимиром Захаријевим обишао мигрантски центар, а са припадницима полиције разговарао о актуелној безбедносној ситуацији.

Добри резултати припадника МУП-а у Босилеграду

Стефановић је у обраћању новинарима пренео да Комесаријат за избеглице и општина чине све да се мигранти који се налазе на територији Србије добро осећају, да буду добро смештени и да имају све услове за нормалан живот док су гости наше земље.

Потпредседника Владе су у Полицијској станици Босилеград информисали о резултатима рада у претходном периоду, при чему је истакнуто да је криминалитет смањен за чак 30 одсто. 

На састанку је било речи и о побољшању материјалних и техничких услова, како би рад полиције био још ефикаснији.

Надам се да ће добар рад који је уочен да се настави у наредној години и да ћемо заједничким снагама учинити да грађани Босилеграда и читавог округа знају да полиција брине о њиховим потребама и да чини све да они буду сигурни и безбедни, поручио је Стефановић.


#   полиција   Босилеград   МУП РС   Небојша Стефановић   Владимир Захаријев   мигранти   прихватни центар   комесаријат
@nesastefanovic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима