Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Четири Лесковчана погинула на аутопуту код Ниша

rssBookmark and Share

Лесковац 12.06.2015. РТС, ЈужнаСрбијаИнфо, ЈугМедиа

У саобраћајној незгоди која се догодила јутрос око 4 сата, страдале се четири особе, док су две тешко повређене. Незгода се десила недалеко од Ниша, на путу ка Београду.

Четири Лесковчана погинула на аутопуту код Ниша

Како јавља РТС у незгоди је учествовао камион турских регистарских ознака и два путничка возила, од којих је једно са лесковачким таблицама. Камион је налетео на два возила која су се налазила у зауставној траци. Две тешко повређене особе превезене су у нишки клинички центар.

Насрадали су: Ј.Ц. (1950) из Богојевца, А.С. (1994) из Доњег Стопања, Г.Д. (1957) из Бобишта, а идентитет четврте жртве ове трагедије још није познат.

Саобраћајна незгода се десила недалеко од петље код мотела „Наис“ где се одваја крак аутопута у правцу Пирота, када је шлепер турских регистарских таблица, који је иначе превозио лубенице, налетео на два комбија која су се налазила у зауставној траци и изгурао их са пута.

Оба комбија имају лесковачке таблице регистарске таблице и били су паркирани у зауставној траци, у правцу из Лесковца.

Тела жртава су екипе однеле са места несреће, а тренутно је увиђај у току. Екипе покушавају сада да уклоне возила која су смрскана после нереће, а на терену су екипе ватрогасаца и полиција.

Повређени у удесу код Наиса нису животно угрожени

Две тешко повређене особе превезене су у нишки Клинички центар.

Они су тешко повређени, али нису животно угрожени. Примљени су возач турског камиона Мехмед З. (1953) има повреде главе.

Директор Ургентног центра др Миодраг Лазић је изјавио да је возач турског камиона збринут је у Ургентном центру због лакших повреда лица и тела, док је Ј. А (28) из Лесковца збринут на Клиници за неурохирургију због повреде главе.

 


#   Лесковац   саобраћајна незгода   ауто-пут   Ургентни центар Ниш   Клинички центар   животно угрожен   Миодраг Лазић   регистарске таблице
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима