Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Потврда полиције и одбрана ћутањем: Хапшење Маје Шоршоров због дечје порнографије на интернету

rssBookmark and Share

Ниш 07.05.2018. М.М. Јужна Србија Инфо

Маји Шоршоров из Ниша јуче је одређен притвор до 30 дана, због кривичног дела приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетних лица за порнографију, потврдили су данас у ПУ Ниш.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

Портпаролка ПУ Ниш Милица Јововић, потврдила је за Танјуг да се М. Ш. сумњичи да је извршила кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију и додала да се осумњичена na саслушању пред замеником тужиоца бранила ћутањем, а тужилаштво је поднело предлог да јој се одреди притвор,
(22.48, 7. мај.2018. године)

Како незванично сазнајемо из извора блиским ПУ Ниш и надлежног тужилаштва, Шоршоров је јутрос ухапшена због објављивања непримерених фотографија, порнографског садржаја на друштвеној мрежи (Фејсбук), малолетне девојчице из једне нишке школе.

Иако су данас поједини политички активисти покушали да прикажу да хапшење осумњичене има одређену политичку позадину због њеног активизма, посебно у последњих месец дана, а веано за нишки аеродром и актуелна дешавања, извор близак ПУ Ниш, негира наводе на друштвеним мрежама, потврђује да је ствар на тужилаштву и да читав случај нема апсолутно никакву политичку конотацију.

"Одређивање притвора до 30 дана Маји Шоршоров, нема никакву политичку позадину и искључиво је везано за њене објаве и фотографије малолетног лица на душтвеним мрежама", потвруђује нам наш извор и додаје, да ће јавност врло брзо бити обавештена о свим детаљима.


#   Ниш   хапшење   порнографија   аеродром   Тужилаштво   друштвене мреже   интернет   фотографије   ПУ Ниш   кривично дело   Маја Шоршоров   дечја порнографија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима