Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мерошина: Ухапшен разбојник

rssBookmark and Share

Мерошина 30.11.2015. Нишке Вести

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу ухапсили су М.М. (1990) из околине Прокупља, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела разбојништво и разбојништво у покушају.

Мерошина: Ухапшен разбојник

Сумња се да је он, заједно са још једном особом за којом полиција интензивно трага, 16.октобра 2015.године, у вечерњим часовима, у околини Мерошине, ушао у породичну кућу оштећених, задао им повреде, а након тога извршио преметачину и одузео новац. Такође, постоје основи сумње да је М.М., истог дана, покушао да уђе у породичну кућу другог оштећеног и да уз употребу ножа, одузме новац од оштећеног.

Осумњиченом је одређено задржавање у трајању до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити спроведен Основном јавном тужилаштву у Прокупљу.

Ефикасним радом припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу расветлили су 13 кривичних дела тешка крађа и 6 кривичних дела крађа на подручју Ниша и поднели кривичне пријаве против две малолетне и две пунолетне особе.

Постоје основи сумње да су они, од марта месеца 2015. године, из напуштених породичних кућа и из кућа у изградњи, на подручју града, одузимали каблове, машине и алат, веће материјалне вредности. Полиција је код осумњичених пронашла део украдених предмета.

Кривичне пријаве биће прослеђене надлежним тужилаштвима у Нишу.


#   полиција   хапшење   Мерошина   крађа   разбојник   ПУ Ниш   кривичне пријаве  
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима