Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Након информативног разговора Новаковић ухапшен због сумње да је умешан у корупцију

rssBookmark and Share

27.01.2015. Јужна Србија Инфо

Бивши директор “Југоистока” Игор Новаковић ухапшен је након информативног разговора, због наводних злоупотреба са пословима, вредности око 30 милиона динара.

Након информативног разговора Новаковић ухапшен због сумње да је умешан у корупцију

На ванредној конференцији за новинаре у Београду, ове информације је потврдио и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Министар је навео да је у том случају ухапшено још пет особа из Ниша, а да ће још два лица бити обухваћена кривичном пријавом због сумње да су омогућили једном приватном предузећу из Ниша да стекне противправну имовинску корист од око 30 милиона динара.

Поред Игора Новаковића је ухапшен и Предраг Влајковић (Предраг Влајковић је син председника Градског одбора СПС Славољуба Влајковића), шеф кабинета директора “Југоистока” из перида када је Новаковић био директор овог предузећа.

Поред Новаковића и Влајковића, приведени су и браћа Братислав и Предраг Стојиљковић, власници ЦИМ групе, која се доводи у вези са малверзацијама.


#   хапшење   Небојша Стефановић   Игор Новаковић   Предраг Влајковић   Полицијска управа   злоупотреба службеног положаја   корупција   ПУ Ниш   информативни разговор   ЦИМ Група   Братислав Стојиљковић   Предраг Стојиљковић
@nesastefanovic @redinmind @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима