Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Несрећа код Грделице, погинула девојка, тројица младића тешко повређена

rssBookmark and Share

Грделица 05.02.2023. РТС, Јужна Србија Инфо

Јутрос око 3 сата на старом путу Лесковац - Грделица код села Губеревца догодила се тешка саобраћајна несрећа у којој је једна девојка погинула, а три младића су тешко повређена, потвдила је за РТС Марија Соколовић, портпарпл Полицијске управе Лесковац.

Несрећа код Грделице, погинула девојка, тројица младића тешко повређена

У Ургентном центру Клиничког центра Ниш, рано јутрос примљена су три пацијента П. Н. (1999), В. С. (2004)  и А. С. (2005)  са вишеструким повредама.

Одмах по пријему, урађена је комплетна хитна дијагностика по траума протоколу и конзилијарно су сагледани од стране лекара УКЦ Ниш.

В. С. је хоспитализован на Клиници за анестезију. Пацијент је задобио преломе грудних пршљенова и повреду плућа. Тренутно је витално стабилан.

Код А. С. утврђен серијски прелом ребара и једног грудног пршљена. Тренутно је витално стабилан и налази се у УЦ, ради даље опсервације и праћења стања.

Пацијент П. Н. има повреде кичме и карлице и тренутно је витално стабилан. Такође остаје у Ургентном центру ради даљег праћења и евентуалних додатних дијагностичких процедура.

До несреће је дошло у месту Губеревац.


#   саобраћајна незгода   Грделица   смрт   ПУ Лесковац
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима